İlhan Palut'tan Destek Çağrısı

İlhan Palut'tan Destek Çağrısı
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fatih Karagümrük maçı sonrasında taraftara çağrıda bulundu. Palut, “Ligde işler iyi gitmediği dönemde bile 20 bin ortalamayı tutturan bir takımdık. Bu takım ve oyuncular öyle mücadele ediyor ki, desteği hak ediyor” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fatih Karagümrük maçı sonrasında taraftara çağrıda bulundu. Palut, “Ligde işler iyi gitmediği dönemde bile 20 bin ortalamayı tutturan bir takımdık. Bu takım ve oyuncular öyle mücadele ediyor ki, desteği hak ediyor” dedi.

 

KONYASPOR Teknik Direktörü İlhan Palut, Fatih Karagümrük maçı sonrasında taraftara çağrıda bulundu. Palut, “Son Malatya maçında taraftar sayımız artmıştı. Sayıları tam bilmiyorum ama benim hissettiğim daha yoğun destekti. Ancak tabii ki yetmiyor. Ligde işler iyi gitmediği dönemde bile 20 bin ortalamayı tutturan bir takımdık. Bu takım ve oyuncular öyle mücadele ediyor ki, desteği hak ediyor. Belki herkes istediği zaman maça gelme lüksüne sahip değil ama bir şekilde programlarını ayarlayıp gelebilirler. Belki biz de bazı aktivitelerle bu girişimleri başlatırız. Umarım önümüzdeki hafta çok daha fazla taraftarımız olur” diye konuştu. Karagümrük galibiyetini değerlendiren İlhan Palut sözlerini şöyle sürdürdü.

 

“ZOR bir karşılaşma olacağını düşünüyorduk. Karagümrük pozitif futbol adına güzel örnekler veren bir takım. Biz de benzer bir futbol anlayışına sahibiz. Birbirine benzer oyun sistemindeki iki takımın mücadelesi oldu. Ama biz geçiş futbolunu Karagümrük’ten daha fazla deniyoruz. 4 gollü bir skor beklemiyorduk ama çok gol atmak için sahaya çıktık. Defans arkası bir koşuyla geriye düştük. Oyun disiplininden kopsaydık, Karagümrük bu boşlukları çok iyi kullanırdı. İlk yarıda golü bulmamız, ikinci yarıda fazla risk almama lüksünü bize kazandırdı. İkinci yarıda pozisyonlar ve mücadele olarak istediğimiz tempoda götürdüğümüz bir mücadele oldu. Puan durumu açısından da kritik bir maçtı. İyi mücadele ettiğimiz ve pozitif futbol oynadığımız için oyuncuları tebrik ediyorum. Bundan sonra geride kalan 3 maça odaklanacağız”.

 

KONYASPOR Teknik Direktör İlhan Palut, Amar Rahmanovic ve Serdar Gürler ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Amar Rahmanovic’in kendisini hazır tuttuğunun altını çizen İlhan Palut, “Bizim için antrenmanlar ve maç performansları belirleyici. Kimi 10 numaralar organizatördür, kimi 10 numaralar da yardımcıdır. Rahmanovic de yardımcı bir 10 numara ve skora katkı yapıyor. Performansından memnundum” dedi. Palut, SerdaR Gürler ile ilgili ise şöyle konuştu. “Serdar Göztepe’de de çalıştığım bir oyuncu. Sezon başında geldiğinde uzun süre oynamamıştı. Sonrasında adım adım yükseldi. Çok özel bir oyuncu. Kolay adam eksiltebilen, takım oyununa ayak uyduran ve asist ve golle tamamlayan bir oyuncu. Negatif durumu neydi de hak ettiği değeri göremedi derseniz, devamlılık sorunu vardı. Biz bundan arındırıp formda tutmaya çalışıyoruz. Zaten formda bir Serdar Gürler, her takımda fark oluşturur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.