İlhan Palut’tan Hakem Mete Kalkavan’a Rest!

İlhan Palut’tan Hakem Mete Kalkavan’a Rest!
Trabzonspor-Konyaspor mücadelesi sonunda hakeme itiraz nedeniyle kırmızı kart gören teknik direktör İlhan Palut, Mete Kalkavan’ı eleştirdi.

Teknik Direktör İlhan Palut, Trabzonspor-Konyaspor maçının sonunda gördüğü kırmızı karta ilişkin, “Yeni kurallar herhalde maçtan sonra hakemle iletişim kurmayı kırmızı kart olarak cezalandırıyormuş. Biz de takip edeceğiz, bakalım bundan sonra sahaya giren bir teknik direktör ceza alacak mı?” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, deplasmanda karşılaştıkları ve 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor mücadelesi sonunda hakeme itiraz etti. Palut, kırmızı kart gördü.

Maç sonunda gördüğü kırmızı kartla ilgili İlhan Palut, maçın ardından yaptığı açıklamada, hakem Mete Kalkavan’ı eleştirerek, “Ben, hakeme 'Bu kadar basit verilir mi' diye bir serzenişte bulundum. Yeni kurallar herhalde maçtan sonra hakemle iletişim kurmayı kırmızı kart olarak cezalandırıyormuş. Biz de takip edeceğiz, bakalım bundan sonra sahaya giren bir teknik direktör ceza alacak mı?” diye konuştu.

İlhan Palut “Biz kendi eksiklerimizin farkındayız ama faul standartlarıyla alakalı hakem yönetiminden tatmin olmadım. Özellikle son dakikada rakip kulübenin önünde verilen faul inanılmaz basitti. Birçok ambiyans düdüğü gördüm maçta” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.