İnşaat Mühendisi Atlet Balkan Şampiyonası’na Damga Vurdu!

İnşaat Mühendisi Atlet Balkan Şampiyonası’na Damga Vurdu!
Atletizm Balkan Şampiyonası’nda 5 farklı kategoride kürsüye çıkarak iki kez rekor kıran ve şampiyonayı 5 madalya ile tamamlayan İnşaat Mühendisi Yaşar Dadak’ı, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

Atletizm Balkan Şampiyonası’nda 5 farklı kategoride kürsüye çıkarak iki kez rekor kıran ve şampiyonayı 5 madalya ile tamamlayan İnşaat Mühendisi Yaşar Dadak’ı, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Hasan Özgür Yetiştirici ziyaret etti.

Başarılarından dolayı meslektaşı Yaşar Dadak’ı tebrik eden Özgür Yetiştirici, sağlıklı bir yaşam için sporun her daim teşvik edilmesi gerçeğini hatırlatarak, “Yaşar bey İnşaat Mühendisliği mesleğinde tecrübesi, bilgi ve birikimi ile saygın bir yere sahiptir. Mesleki başarısının yanı sıra sporda da göstermiş olduğu başarılar biz meslektaşlarını gururlandırmıştır” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar Dadak ise her yaşta sporun yapılabileceğine ve asla spordan vaz geçilmemesi gerektiğine vurgu yaparak, ziyaretinden dolayı Hasan Özgür Yetiştirici’ye teşekkür etti.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.