İsmail Kartal: “Beşiktaş Kazanmayı Daha Çok İstedi”

İsmail Kartal: “Beşiktaş Kazanmayı Daha Çok İstedi”
Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, deplasmanda karşılaştıkları ve 1-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçına ilişkin, ”Beşiktaş takımı bugün 10 kişi kalmasına rağmen çok istedi. Daha çok maçı kazanmak için ortaya irade koydu. İyi mücadele ettiler. Kaybettik. 10 kişilik takıma kaybetmek üzücü ama karşımızdaki takımda Beşiktaş” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, deplasmanda karşılaştıkları ve 1-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçına ilişkin, “Beşiktaş takımı bugün 10 kişi kalmasına rağmen daha çok istedi” dedi.

Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Kartal, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, “Bugün maça iyi ve dengeli başladık. Beşiktaş’tan bir oyuncu atıldı. Atıldıktan sonra oyunun bir bölümünün kontrolünü ele geçirdik. Daha sonra Beşiktaş 10 kişi olmasına rağmen ilk yarının sonlarına doğru oyunun kontrolünü ele geçirdi” diye konuştu.

İkinci yarı yaptıkları değişikliklerle oyunu dengelediklerini anlatan Kartal, şunları kaydetti:
“Önde baskı kurmaya çalıştık ama sonuçta Beşiktaş çok kaliteli bir takım. Beşiktaş takımı bugün 10 kişi kalmasına rağmen çok istedi. Daha çok maçı kazanmak için ortaya irade koydu. İyi mücadele ettiler. Kaybettik. 10 kişilik takıma kaybetmek üzücü ama karşımızdaki takımda Beşiktaş. Onları tebrik ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.