İsmail Kartal: “İstediğimiz Gibi Buradan Puan Alamadık. Üzgünüz”

İsmail Kartal: “İstediğimiz Gibi Buradan Puan Alamadık. Üzgünüz”
Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, deplasmanda mücadele ettikleri ve 2-0 yenildikleri Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün buraya en az 1 puan almaya, alabiliyorsak 3 puan almayı, her maç olduğu gibi evimize dönmeyi planlıyorduk. İstediğimiz gibi buradan puan alamadık. Üzgünüz” dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, deplasmanda mücadele ettikleri ve 2-0 yenildikleri Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün istediğimiz gibi buradan puan alamadık. Üzgünüz” dedi.  

Teknik Direktör İsmail Kartal, Süper Lig’in 12.haftasında deplasmanda Konyaspor’a 2-0 mağlup oldukları karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, “Bugün buraya en az 1 puan almaya, alabiliyorsak 3 puan almayı, her maç olduğu gibi evimize dönmeyi planlıyorduk” diye konuştu.

“İlk devre çok da istediğimiz gibi kendimiz gibi oynayamadık. Çok coşkumuz yoktu ama ona rağmen oyunu tutmasını bildik” diyen Teknik Direktör Kartal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Rakibe birkaç pozisyon verdik, bizim de bir pozisyonumuz vardı. İkinci yarıya biraz daha coşkulu başladık. Daha disiplinli olmamız gerektiğini arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıda anlattık ama sonuçta her şey iyi giderken ikinci yarının başında bir pozisyonumuz var. Yüzde yüz penaltı pozisyonumuzun verilmediği söylendi. VAR sistemi varsa neden VAR sistemine gidilmedi veya uyarılmadı. Yüzde yüz penaltımız verilmedi. Sonuçta oyunu dengeledik derken kendi kalemize attığımız bir gol dengemizi bozdu. Bu golden sonra da en azından maçı beraber bitirip veya ikinciyi atıp kazanabilir miyiz derken ikinci golü yedik. Yememiz gereken ikinci golü yedik maalesef. Sonuçta bugün istediğimiz gibi buradan puan alamadık. Üzgünüz, önümüze bakıyoruz. Konyaspor’a da bundan sonraki maçlarda başarılar dileriz.”

 

 

(Mürsel Çetin- Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.