İsmail Kartal: “Kapanan Rakibi Açamadık ve Berabere Ayrıldık”

İsmail Kartal: “Kapanan Rakibi Açamadık ve Berabere Ayrıldık”
Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, konuk ettikleri ve golsüz berabere kaldıkları Gençlerbirliği maçına ilişkin, rakip takıma karşı kazanma adına ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig’in 23. haftasında konuk ettikleri ve golsüz berabere kaldıkları Gençlerbirliği maçına ilişkin, rakip takıma karşı kazanma adına ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Kazanmak için her şeyi denediklerini aktaran Kartal, üç puan alamadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi.

Kapanan rakibi açamadıkları için mücadeleden berabere ayrıldıklarını ifade eden Kartal, “Bugün bakıldığında oyunun başından sonuna kadar her türlü istatistikte üstün olan taraftık. Diğer maçlarda olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıktık. Baştan sona üstün olduğumuz pozisyonlarımızın olduğu maçta golü bulamadığımız için bu sonuç ortaya çıktı. Rakibin böyle kapanarak beraberlik için oynayacağını biliyorduk. Bunu aşmak için elimizden geleni yaptık. Ama olmadı. Oyuncularımı ve rakibi kutluyorum. Ligde bu tür maçlarda alınan puanların kötü olmadığını düşünüyorum. Artık kalan maçlarımızı düşüneceğiz” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.