İsmail Kartal, Konyaspor Galibiyetini Değerlendirdi

İsmail Kartal, Konyaspor Galibiyetini Değerlendirdi
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Tümosan Konyaspor galibiyetini değerlendirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Tümosan Konyaspor galibiyetini değerlendirdi.

Teknik Direktör İsmail Kartal, 7-1’lik Tümosan Konyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maçla ilgili Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, “7-1’lik galibiyet tabii ki taraftarlarımızı, bizleri, hepimizi çok mutlu etti. Sonuçta kendi evimizde, taraftarlarımızın önünde kendimize yakışır bir oyunla farklı bir galibiyet elde etik. Güzel ve seyir keyfi yüksek bir maç oldu. Taraftarlarımıza da oyuncularımıza vermiş oldukları pozitif desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sonuçta kazandık ve 3 puanımızı aldık. Yolumuza devam ediyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Hücum opsiyonlarına yönelik çalışmalara istinaden sorulan soruya İsmail Kartal, “Çok kaliteli oyuncularımız var. Geçen hafta da söylediğim gibi hücum opsiyonlarımızı geliştirmek üzerine çalışıyoruz. Maçları kazanmak ve daha farklı sonuçlar için yoğunlaşıyoruz. Sonuçta ekibimle, futbolcularımla hep beraber gerçekten iyi çalışıyoruz, iyi antrenmanlar yapıyoruz. Oyuncularım da buna reaksiyon veriyor, karşılık veriyor. Onlar da bu işten keyif alıyorlar. Keyif aldıkları sürece de sahada işler güzel gidiyor. Sonuçları alıyoruz, verdiğimiz emeğin karşılığını alıyoruz, sahadaki oyuncularımızın mücadelesinin karşılığı olan 3 puanları alarak yolumuza devam ediyoruz. Taraftarlarımızı mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Onların bize verdiği bu enerji bizi daha da çok mutlu ediyor, oyuncularımı daha da çok motive ediyor. Sonuçta bugün yine kazanmamız gereken bir maçı kayıpsız geçtiğimiz için oyuncularımı tebrik ediyorum. Tüm taraftarlarımıza da bu soğukta buraya gelip takımımızı baştan sona destekledikleri için teşekkür ediyorum” yanıtını verdi.

Son olarak taraftarların desteğinin kendisini daha da çok motive ettiğini belirten Teknik Direktör Kartal sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir teknik direktör olarak ben bu camianın bir evladıyım. Oyunculuk yıllarımdan bugüne kadar bütün varlığımla, benliğimle gecemi gündüzümü bu takımın başarılı olması için harcadım. Her geldiğim dönemde biraz daha iyisini yaparak ‘Fenerbahçe’ye nasıl daha fazla faydalı olurum’ bunun çalışması içerisindeyim. Ekibimle beraber vermiş olduğumuz mücadele, ortaya koyduğumuz irade, oyuncularımla yaptığım antrenmanlar, oyun felsefemiz, değişiklikler, takım içindeki adalet, birbirimize olan saygımız, diyaloglarımız, iletişimimiz… Bunların karşılığını bir teknik direktör olarak aldığımız zaman mutlu oluyorum. Tribünlerin de bu camianın bir evladı olarak bana gösterdikleri bu saygı, sevgi, teveccüh beni daha çok mutlu ediyor, daha çok motive oluyorum. Ben de taraftarlarıma ve camiama nasıl faydalı olurum, daha fazlasını nasıl yaparım da onları daha çok nasıl mutlu ederim diye ekibimle beraber gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah bunu sezon sonuna kadar devam ettirip şampiyonluk ipini göğüsleyebileceğimizi düşünüyorum Allah’ın izniyle.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.