İstanbul Konyalılar Derneği Konyaspor’u Ağırladı

İstanbul Konyalılar Derneği Konyaspor’u Ağırladı
Fenerbahçe maçı nedeniyle İstanbul'da bulunan Konyaspor yönetimi, İstanbul Konyalılar Derneği Başkanı Kudret Fikirli'nin misafiri oldu.

Fenerbahçe maçı nedeniyle İstanbul'da bulunan Konyaspor yönetimi, İstanbul Konyalılar Derneği Başkanı Kudret Fikirli'nin misafiri oldu.

Nakkaştepe bulunan bir restoranda sabah kahvaltısında bir araya gelen heyet hasret giderdi.

İstanbul Konyalılar Derneği Başkanı Kudret Fikirli, Konyaspor yönetimini ve Konyalı dostları bir arada görmenin ve misafir etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "İstanbul'da bulunan bizler her zaman hemşehrilerimizin yanındayız" dedi.

Konyaspor'un eski başkanlarından  ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Gönen de, Konyaspor'un bu sezonki başarısından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Çıta yükseldi. Umut ediyorum ki bugünkü karşılaşmadan 3 puan alarak ikincilik perçinleştirilir" diye konuştu.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ise yaptığı konuşmada, kendilerini misafir eden Dernek başkanı Kudret Fikirli ve  yöneticilerine teşekkür ederek, "Bu tür organizasyonlarla birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde bugün buradayız.  Bugün 3 puanla Konya'ya döneceğimize umuyorum" dedi.

Heyet daha sonra İstanbul Konyalılar Derneği tarafından düzenlenen ve İstanbul'da okuyan Konyalı öğrenciler tarafından oluşturulan 8 ayrı takımın mücadele ettiği futbol turnuvasının başlama vuruşunu yaptı.

Etkinliğe İstanbul'da yaşayan çok sayıda işadamı, Konyasporlu yöneticiler ve TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez katıldı.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.