İstanbul’da Golsüz Eşitlik!

İstanbul’da Golsüz Eşitlik!
Konyaspor deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş’la ilk yarı golsüz berabere kaldı.

Konyaspor, Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda karşılaştığı ve 10 kişi kalan Beşiktaş karşısında ilk yarı golsüz berabere kaldı. Konyaspor, 5 maçlık galibiyet hasretini sona erdirmek istiyor. Beşiktaş ise zirve yarışından kopmamak için mücadele ediyor.

Maçtan dakikalar

2.dakika ikili mücadele Cyle Larin’in ayağına basan Marko Jevtovic, sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

8.dakika Ghezzal’in uzak mesafeden şutunda kaleci Eray topu rahatlıkla kontrol etti.

10.dakika Beşiktaş’ın Ghezzal’le sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Aboubakar arka direkte kafayı vurdu, top az farkla yandan auta çıktı.

14.dakika Shengelia’ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

21.dakikada Beşiktaş’ta N’Sakala, topa hamle yapmak isterken Jevtovic’in ayağına bastı. Halis Özkahya, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Beşiktaş  10 kişi kaldı.

25.dakika Konyaspor’da Shengelia, Vida’yla girdiği ikili mücadele sonrası sakatlık geçirdi, tedavisinin ardından oyun alanına döndü.

29.dakika Çok adamla atağa çıkan Konyaspor’da Guilherme soldan ortayı kesti, Kravets’ten önce Beşiktaş defansı araya girerek topu kornere gönderdi.

30.dakika Köşe vuruşunun devamında ceza alanı sağ çaprazına açılan topa Necip kafayı vurdu, devamında Miya’yla çarpıştı. İki oyuncu da yerde kaldı.

37.dakika Ghezzal’in pasında savunmadan seken topa ceza alanı dışından Josef sert vurdu ancak top üstten auta çıktı.

39.dakika Ghezzal bir kez daha sağdan içeri kat etti ancak bu kez pasını çıkaramadan topu ayağından aşınca tehlike sonlandı.

41.dakika Rosier’nin sağ kanattan ön direğe kestiği topu Aboubakar önüne almak istedi ancak o da ayağından aşınca savunma araya girdi.

42.dakika Beşiktaş’ın sağ kanattan kazandığı serbest vuruşta Ghezzal ortaladı, Ahmet Çalık’ın müdahalesiyle top kornere çıktı.

Takımlar ilk yarıda soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.