İşte İsmail Kartal’ın Konyaspor Karnesi!

İşte İsmail Kartal’ın Konyaspor Karnesi!
İki sözleşme imzalayan ve yaklaşık 5 ay sonra yollarını ayırdığı Teknik Direktör İsmail Kartal’ın Konyaspor karnesi…

İki sözleşme imzalayan ve yaklaşık 5 ay sonra yollarını ayırdığı Teknik Direktör İsmail Kartal’ın Konyaspor karnesi…

Konyaspor, 14 Eylül 2020 tarihinde Teknik Direktör İsmail Kartal ile iki yıllık sözleşme imzalamıştı. Son haftalarda kötü gidişatın ardından Yeşil-beyazlı kulüp, İsmail Kartal ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Konyaspor, İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig’de çıktığı 22 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 yenilgi aldı. Kartal yönetiminde fileleri 27 kez havalandıran temsilcimiz kalesinde de 28 gol gördü. Konyaspor, 59 yaşındaki teknik adam ile Ziraat Türkiye Kupası’nda çıktığı 3 maçı da kazanarak, adını çeyrek finale yazdırdı.

Son haftalarda kötü gidişatını, dün deplasmanda oynadığı ve 10 kişi kalan Beşiktaş’a karşı sürdüren ve mağlup olan Konyaspor, bugün teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırdı.

Yeşil-beyazlı kulüp yaklaşık 5 ay sonra yollarını ayırdığı teknik direktör İsmail Kartal için kulübün resmi internet sitesinden çok kısa açıklama ile duyurdu. Konyaspor yaptığı açıklamada, “Teknik direktörümüz İsmail Kartal ile kulübümüz arasındaki sözleşme, karşılıklı olarak anlaşmaya varılarak sona erdirilmiştir.

Görüşmelerdeki olumlu tutumu sebebiyle teknik direktörümüz İsmail Kartal ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.