İşte Konyaspor’un Sivasspor Karnesi!

İşte Konyaspor’un Sivasspor Karnesi!
Konyaspor, Süper Lig’in 15. Haftasında yarın Sivasspor’u konuk edecek. Her iki takım ligde 28. kez karşı karşıya gelecek.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 15. Haftasında yarın EMS Yapı Sivasspor’u konuk edecek. Her iki takım ligde 28. kez karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’de Konyaspor’la Sivasspor 27 kez mücadelede etti. Söz konusu karşılaşmalarda Konyaspor sahadan 8 kez galip ayrılırken, Sivasspor ise 10 defa rakibini mağlup etti. 9 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Bu maçlarda her iki takım da 28 kez gol sevinci yaşadı.

Konyaspor Evinde Sivasspor’a Karşı Üstünlüğü Bulunuyor!

Konyaspor evinde konuk ettiği Sivasspor’u 6 kez yenerken, 3 karşılaşmada ise mağlup oldu, 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Konya temsilcisi evinde Sivasspor’un filelerini 22 kez havalandırdı, Sivasspor ise Konyaspor karşısında deplasmanda 12 kez gol sevinci yaşadı.

Konyaspor, Tugay Kaan Numanoğlu’yla Mağlubiyet Tatmadı!

Konyaspor - Sivasspor maçını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek, yardımcılıklarını ise Bilal Gölen ve Hüseyin Aylak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İlker Yasin Avcı olacak.

Konyaspor, Tugay Kaan Numanoğlu’nun yönettiği maçlarda mağlup olmadı. Numanoğlu ile birlikte 4 maçta boy gösteren yeşil-beyazlılar, bunlardan 1 galibiyet, 3 beraberlikle sahadan ayrıldı.

Sivasspor Konya’ya Gitti

Öte yandan deplasmanda Konyaspor’la mücadele edecek Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı – beyazlılar bugün sabah kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanın ardından 21 kişilik kafileyle Sivas’tan ayrılarak Konya’ya gitti.

Anadolu Kartalı, Süper Lig’de bu sezon 4 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle 14 puanla 15. sırada, Sivasspor ise 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 15 puanla 13. sırada yer alıyor.

Konyaspor – Sivasspor mücadelesi yarın (11 Aralık Pazartesi) MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.