İttifak Holding CEO’su Atila: “Konyaspor bizim sevdamız, aşkımız”

İttifak Holding CEO’su Atila: “Konyaspor bizim sevdamız, aşkımız”
Konyaspor’a yeniden sponsor olan İttifak Holding’in CEO’su Tahir Atila, “Konyaspor bizim sevdamız, aşkımız. Bu takımı desteklemenin Konya’nın en önemli ticari kuruluşlarından biri olarak boynumuzun borcu olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

Konyaspor’a yeniden sponsor olan İttifak Holding’in CEO’su Tahir Atila,“Konyaspor bizim sevdamız, aşkımız. Bu takımı desteklemenin Konya’nın en önemli ticari kuruluşlarından biri olarak boynumuzun borcu olduğuna inanıyoruz” dedi.

 

İttifak Holding, Konyaspor’a verdiği desteği sürdürerek 2018-2019 sezonu için Atiker Konyaspor ile beşinci kez sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Konyaspor’la sponsorluk anlaşması imza töreninde konuşan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, Atiker Konyaspor’un yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini sundu.

Atiker Konyaspor’a beşinci kez üst üste destek olmaktan onur duyduklarını belirten Atila, şöyle konuştu:

“Biz bir şehrin hem spor hem iktisadi hem de sosyal tarafıyla bir bütün olduğuna inanıyoruz. Ve bu ilgili tarafların bir bütünlük içerisinde birbirini destekleyerek hareket etmesi gerektiğini, bu dayanışmanın bir şehrin marka değerinin yükseltmek için olmazsa olmazı olduğuna inanıyoruz. Bu bilinçle beş yıldır Konyaspor’un arkasındayız. Çünkü Konyaspor yükseldikçe iktisadi tarafta yükseleceğimizi, sosyal tarafta daha iyi şartlara, daha iyi konuma ulaşacağımızı biliyoruz. O nedenle Konyaspor bizim sevdamız, aşkımız. Bu takımı desteklemenin Konya’nın en önemli ticari kuruluşlarından biri olarak boynumuzun borcu olduğuna inanıyoruz. Bu dayanışmanın şehrimiz ve ülkemiz açısından da çok önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Çünkü piyasada dolaşan değişik söylentileri önemsemeden bu dayanışmayı spor, sosyal ve iktisadi hayatta devam ettirirsek üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun olduğunu düşünmüyorum.”

“Sponsor olduğumuz dört yıl içerisinde Konyaspor’umuz şehrimizin göğsünü kabartacak birçok başarıya imza attı” diyen Atila, şöyle devam etti:

“Eminiz ki değerli başkanımız Hilmi Kulluk’un önderliğindeki yeni yönetim de aynı başarıları tekrarlayacak ve hatta önümüzdeki yıllarda daha da kulübümüzü ileriye götürerek sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da başarıyla ile temsil edecek bir konuma getirecektir. Bu kapsamda daha rekabetçi bir Konyaspor için markalarımızla Konyaspor’umuzun yanında yer almaya devam ediyoruz. Her maç tribünleri doldurarak, iyi gün kötü gün demeden takıma desteklerini esirgemeyen vefakâr Konyaspor taraftarlarına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Kulübümüzün başarısı için onların destekleri gerçekten önemli. İttifak Holding olarak Konyaspor forması ve tribününe sponsor olduğumuz anlaşmanızın kulübümüz, taraftarlarımız ve Türk futbolu adına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle taraftarıyla, teknik ekibiyle ve yönetimiyle ülkemizde örnek bir camia haline gelen Konyaspor’umuza yeni sezonda da başarılar diliyorum.”

Anlaşmaya göre geçtiğimiz yıl olduğu gibi İttifak Holding markalarından Selva formanın sırt, Adese ise şort kısmında yer almayı sürdürürken stadın kuzey tribününün ismi de Kulesite olarak aynen devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.