İttifak Holding Konyaspor’a yeniden sponsor oldu

İttifak Holding Konyaspor’a yeniden sponsor oldu
Konyaspor’la İttifak Holding arasında forma sırt, şort ve tribün isim sponsorluk reklam sözleşmesi imzalandı.

Konyaspor’la İttifak Holding arasında forma sırt, şort ve tribün isim sponsorluk reklam sözleşmesi imzalandı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, İttifak Holding Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila katıldı.

Başkan Hilmi Kulluk, imza töreninde yaptığı konuşmada “Konya’mızın güzide firmalarından İttifak Holding’in Sayın CEO’su Tahir Bey burada. Bugün burada bulunmamızın amacı geçen senelerde yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşmasının yenilenmesi ve yeni sözleşmenin imzalanması. Biliyorsunuz Anadolu takımları için sponsorluk anlaşmaları can alıcı noktalardan bir tanesidir. Eksik olmasınlar Holdingimizin sayın yönetim kurulu başkan vekili ve sayın CEO’muz, ile değerli yönetim kurulu üyeleri bizi kırmadılar yeni şartlarla bu sponsorluk anlaşmasının devamına olur verdiler. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum, sağolsunlar var olsunlar. Allah bol kazanç versin inşallah gelecek seneyi iki katına bu anlaşmaları yapabilelim. İki taraf için de hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Konyaspor, İttifak Holding’le yaptığı anlaşmaya göre holdingin marka kuruluşlarından Selva, forma sırt bölgesi, Adese, şortlarda ve Kule Site’de Kuzey Tribü’nün isim sponsoru oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.