Joao de Deus: ‘Kırmızı Karta Kadar Zaten Öne Geçmiştik’

Joao de Deus: ‘Kırmızı Karta Kadar Zaten Öne Geçmiştik’
Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Joao de Deus, Konyaspor maçına ilişkin, “Bugün iyi bir maç çıkardık, iyi bir galibiyet aldık. Tabii ki bunda rakibimizin görmüş olduğu kırmızı kartın da etkisi vardı ama kırmızı karta kadar zaten öne geçmiştik. Oyuncularımızı performanslarından dolayı tebrik ediyorum”

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Joao de Deus, Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta erteleme maçında konuk ettikleri ve 4-0 galip geldikleri Konyaspor maçına ilişkin, “Bugün iyi bir maç çıkardık, iyi bir galibiyet aldık. Tabii ki bunda rakibimizin görmüş olduğu kırmızı kartın da etkisi vardı ama kırmızı karta kadar zaten öne geçmiştik. Oyuncularımızı performanslarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Deus yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren ve ülkemizi yasa boğan deprem felaketi ile ilgili konuşan Joao de Deus, şu ifadeleri kullandı:

“Yaklaşık 25 gündür maç oynamadığımız bir süreçten çıktık. Bu süreçte oyuncuları motive etmek, limitlerinde antrenman yapmalarını sağlamak kolay değil ama onlar iyi birer profesyoneller. Bu süreçte de ellerinden geldiğince istekli şekilde çalışmalarını sürdürdüler. Bu sürecin zor bir süreç olduğunu hepimiz biliyorduk ama oyuncular da mesleklerini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmalarını sürdürdüler. Bugün iyi bir maç çıkardık, iyi bir galibiyet aldık. Tabii ki bunda rakibimizin görmüş olduğu kırmızı kartın da etkisi vardı ama kırmızı karta kadar zaten öne geçmiştik. Oyuncularımızı performanslarından dolayı tebrik ediyorum.

Hepimiz bu yaşanan deprem felaketinden dolayı çok üzgünüz. Benim hatırladığım belki de bir ülkenin başına gelen en büyük trajedi bu. O yüzden Türk halkına üzüntülerimi dile getirmek istiyorum. Özellikle bu olaydan etkilenen ailelere üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Gerçekten korkunç bir olay yaşandı. Bu olayın hem sosyal hem kültürel hem ekonomik hem de sportif sonuçları da oluyor. Belki sportif açısı en ufak etki ama ülke üzerinde etki yaratan çok üzücü bir olay. Ben sadece sportif olarak değerlendirdiğim de bile Hatayspor ve Gaziantep’in lige devam edemeyecek olması çok üzücü. Onlar için de üzgün olduğumu belirmek istiyorum ama bizler her zaman bu olaydan etkilenen insanların yanındayız. Ne kadar üzgün olduğumuzu belirtmek istiyorum. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.