Jonsson: “Taraftarların haklı huzursuzluğunu en kısa sürede düzelteceğiz”

Jonsson: “Taraftarların haklı huzursuzluğunu en kısa sürede düzelteceğiz”
Konyaspor futbolcusu Jens Jonsson, “Taraftarların haklı bir huzursuzlukları var. Ama bu konu üzerinde çalışıyoruz. Bu durumu en kısa sürede düzelteceğimizi düşünüyorum”

Konyaspor futbolcusu Jens Jonsson, takım olarak kötü bir dönemden geçtiklerini, yaşanan hoca değişikliğinin ardından toparlanarak alınacak başarılı sonuçlarla tehlikeli alandan uzaklaşacaklarına inandığını söyledi.

Konyaspor, Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Kayacık Tesisleri'nde yapılan antrenmanla devam etti. Konyaspor futbolcusu Jens Jonsson, antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Göztepe maçında istemedikleri bir sonuç aldıklarını ve üzgün olduklarını ifade eden oyuncu Jonsson, “Zor bir maçtı. İyi oynadık ve golü de bularak öne geçtik. Onlar sonrasında bizden daha iyi bir performans sergilediler. Golleri buldular ve sonrasında bizim adımıza maalesef mağlubiyet geldi. Kaybetmek istemezdik. Üzgünüz” dedi.

Taraftarların gösterdikleri tepki ile ilgili sorulan bir soruyu Jens Jonsson “Bunu anlayışla karşılıyorum. Bizim beklentimizde iyi sonuçlar almak ve evimizde kazanmak.  Taraftarımızın beklentisi de bu yönde. Ancak uzun süredir bunu başaramıyoruz. Bu yüzden haklı bir huzursuzluk var.  Ama bu konuyu çözmek için çalışıyoruz. Önümüzdeki maçlarda bunu en kısa sürede düzelteceğimize inanıyorum” diye yanıtladı.

“TAKIM BAŞARISIZLIĞINIZIN EN BÜYÜK NEDENİ SİZCE NEDİR?”

Yeşil-beyazlı takım oyuncusu Jens Jonsson “Takım başarısızlığınızın en büyük nedeni sizce nedir?” sorusuna “En büyük nedenlerden bir tanesi gol yollarındaki etkisizliğimiz. Bunu gol yollarındaki arkadaşlarım için söylemiyorum. Atağa da beraber çıkıyoruz savunmaya da beraber dönüyoruz. Şu anda yaşadığımız en büyük sıkıntı gol yollarında etkili olamamamız” cevabını verdi.

Konyaspor’da yaşanan teknik direktörlük değişikliği içinde konuşan Jens Jonsson “İyi bir hoca grubuna sahibiz. Maçtan önce sadece iki antrenman yapabildik. Tabi ki bunları kısa sürede maçta tam uygulayamadık. Ancak verilen taktikler iyi taktikler. Zamanla bu taktikleri daha iyi şekilde uygulayarak daha başarılı olacağız” ifadelerini kullandı.

Jens Jonsson, takım olarak yaşanılan kötü sürecin üstesinden geleceklerini de işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “İki sene önce bundan daha kötü bir senaryo yaşamıştık ama bunun üstesinden gelmiştik. Bu sene daha şanslıyız çünkü rakiplerimizle oynayacağız. Tek yapmamız gereken rakiplerimize karşı iyi bir performans sergilemek. Önümüzde bir süreç var.  Bu süreci başarılı bir şekilde değerlendirirsek tehlikeli alandan uzaklaşmış olacağız.”

Kendilerinin de uzun zamandır beklentilerinin kendi evlerinde iyi sonuçlar ve galibiyet almak olduğunu kaydeden Konyasporlu futbolcu Jens Jonsson, şöyle devam etti:

“İyi bir hoca grubuna sahibiz. Göztepe maçından önce sadece 2 antrenman yapabildik. Tabii ki onun da vermiş olduğu bu taktikleri tam olarak uygulamak bu 2 günde pek kolay olmuyor. Ama vermiş oldukları taktikler, iyi taktikler. Bunu iyi bir şekilde benimsiyoruz. Zamanla bu taktikleri daha çok özümseyip başarılı olacağız. 2 sene önce de bundan daha kötü bir senaryo yaşamıştık. Bunun üstesinden gelmiştik. Bu sene daha şanslıyız çünkü hala rakiplerimizle oynayacağız. Tek yapmamız gereken asıl rakiplerimize karşı da iyi bir performans sergilemek. Önümüzde hala bir süreç var. Bu süreci başarılı bir şekilde değerlendirirsek bu tehlikeli alandan uzaklaşmış olacağız.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.