Kartalların Düellosu!

Kartalların Düellosu!
Anadolu Kartalı evinde Kartalı konuk edecek. Kartalların düellosu yarın akşam saat 19.00’da. Ligde son 2 maçını kazanamayan Konya temsilcisi rakibi Beşiktaş’a sürpriz yapmayı hedefliyor.

Anadolu Kartalı evinde Kartalı konuk edecek. Kartalların düellosu yarın akşam saat 19.00’da. Ligde son 2 maçını kazanamayan Konya temsilcisi rakibi Beşiktaş’a sürpriz yapmayı hedefliyor.

Tümosan Konyaspor, Süper Lig’in 7. haftasında yarın sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Bursa bölgesi hakemi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılığını Aleks Taşçıoğlu ve Mustafa Sönmez yapacak. Konyaspor bugün gerçekleştireceği taktik idmanıyla hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek. Anadolu Kartalı’nda sakatlığı süren Bruno Paz ve Muhammet Demir ile henüz tam hazır olmayan Sokol Cikalleshi yarınki maçta forma giyemeyecek. Savunmanın önemli ismi Calvo ise sarı kart sınırında yer alıyor. Ligde oynadığı son 2 maçta, 1 yenilgi ve 1 beraberlik alan Konyaspor, ligde iyi günler geçirmeyen Beşiktaş’a sürpriz yaparak yeniden galibiyetle tanışmak istiyor.

Hadziahmetovic ilk kez rakip!

KONYASPOR’DA geçen sezonun ara transfer döneminde Beşiktaş’a transfer olan Amir Hadziahmetovic, pazar akşam kendisi adına duygusal bir maça çıkacak. 7 yıl Konyaspor forması giyen Amir Hadziahmetovic, ilk kez Konya’ya rakip oyuncu olarak çıkacak. Amir, Konyaspor’a rakip olarak ilk maçına 7 Haziran’da İstanbul’da oynanan ve 3-3 sona eren maçta çıkmıştı. İstanbul ekibinin değişmez isimlerinden olan başarılı oyuncu, bu sezon lig ve kupada 10 maçta forma şansı buldu. Boşnak futbolcu, 2015-2016 sezonunun devre arasında Bosna Hersek’in Zeljeznicar kulübünden transfer edilmişti. Konyaspor’a toplamda 5 milyon euro dolayında bir gelir kazandırarak ayrılan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeşil-beyazlı takımda iz bırakan yabancılar arasında yer aldı. Başarılı oyuncu, Konyaspor formasıyla 199 resmi maça çıkarak 17 gol, 16 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş'tan en kötü başlangıç

BEŞİKTAŞ, Süper Lig'in ilk 6 haftasında ortaya koyduğu performansla son iki sezonun en kötü başlangıcına imza attı. Hem hücumda hem savunma beklentilerin altında kalan Kara Kartal, attığı 8 gole karşılık, filelerinde 9 gol görünce eski 1 averajda kaldı. Süper Lig'de geride kalan iki sezona baktığımızda Beşiktaş, en kötü sezon başlangıcını 2023-2024 sezonunda yaptı. İstanbul ekibi, geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Valerien Ismael yönetiminde ilk 6 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucu topladığı 13 puanla üçüncü basamakta bulunuyordu. 14 kez gol sevinci yaşayan Kartal, ağlarında 8 gole ise engel olamadı. 2021-2022 sezonunun ilk 6 maçlık bölümünde ise Beşiktaş, rakiplerine mağlup olmadı. Teknik Direktör Sergen Yalçın idaresinde siyah-beyazlı takım, 4 galibiyet, 2 beraberlikle elde ettiği 14 puanla liderlik koltuğunda oturuyordu. Yalçın'ın takımı, söz konusu dönemde 13 gol atıp, yalnızca 5 gol yemişti. Ayrıca Konyaspor, hakem Arda Kardeşler yönetiminde 17. maçına çıkacak. Anadolu Kartalı geride kalan maçlarda 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.