Kartop: ‘Hakkımızla Ligde Kaldık’

Kartop: ‘Hakkımızla Ligde Kaldık’
1922 Konyaspor’da, sezonun bitimine 3 hafta kala ligde kalmanın mutluluğu yaşanıyor. Teknik Direktör Levent Kartop, “1922 Konyaspor hakkıyla ligde kalmıştır. Onurlu ve gurur verici mücadeleyle sahada basmadık yer bırakmayan takımımızı kutlarım” dedi

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor’da, sezonun bitimine 3 hafta kala ligde kalmanın mutluluğu yaşanıyor.

Son maçında Tarsus deplasmanından 1 puanla dönerek, yeni sezonda da 2. Lig’de mücadele etmeye garantileyen yeşil-beyazlılar, son 3 maçta ise alabildiği kadar puan alıp, sezonu iyi bir noktada tamamlamayı hedefliyor.

1922 Konyaspor’un hakkıyla ligde kaldığını belirten Yavru Kartal’ın Teknik Direktörü Levent Kartop, “Yaş ortalaması 20 olan genç kardeşlerimizle ligde kaldık. Onurlu ve gurur verici mücadeleyle her hafta üstüne koyarak gelişen, sahada basmadık yer bırakmayan takımımızı kutlar, bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar dilerim. 1922 Konyaspor hakkıyla ligde kalmıştır. Hayırlı olsun Konya’ya” dedi.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada da Konyaspor yönetimi ile teknik heyet ve oyunculara emekleri için teşekkür edildi.

Öte yandan 1922 Konyaspor, 36. hafta maçında ise sahasında Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek.

Yavru Kartal’da maçın hazırlıkları başlarken, bugünü tek antrenmanla değerlendirecek. Çalışmalarını salı günü tamamlayacak olan Yavru Kartal, grup dördüncüsü Kırklarelispor karşısına puan ya da puanlar için çıkacak. Sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan maçtan 1922 Konyaspor 1-1’lik beraberlikle dönmüştü. 1922 Konyaspor-Kırklarelispor mücadelesi 28 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’de Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.