Kartop: “Yarış Devam Ediyor”

Kartop: “Yarış Devam Ediyor”
Bayburt yenilgisiyle tehlikeli bölgeden uzaklaşamayan 1922 Konyaspor’un teknik patronu Levent Kartop, “Ligde her puan çok önemli. Bayburt maçından puan ya da puanlar alsaydık önümüze daha rahat bakardık. Ama lig yarışı devam ediyor” dedi

MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta düşmeme mücadelesi veren temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor’da, önceki gün iç sahada alınan Bayburt yenilgisi moralleri bozarken, gözler ise Serik Belediyespor maçına çevrildi.

Yavru Kartal’ın Teknik Direktörü Levent Kartop, “Pes etmek yok. Var gücümüzle çalışacağız” açıklamasında bulundu. Kartop açıklamasında şu sözlere yer verdi. “Ligde her puan çok önemli. Buradan puan ya da puanlar alsaydık önümüze daha rahat bakardık. Ama lig yarışı devam ediyor, gevşeyecek bir durum yok. 3 gün sonra Serik Belediyespor maçı var”.

“HEMEN o maça odaklanmalıyız. Oyuncularımızla da konuştuk. Genç kardeşlerimiz bu sorumluluğu kaldıracaktır. Serik Belediyespor deplasmanından puan ya da puanlarla döneceğiz inşallah. Devre arasında transfer ettiğimiz oyuncular bize hazır gelmedi. Ertuğrul Tekşen ve Furkan Şimşek önümüzdeki hafta takıma dahil olacak. Bu genç kardeşlerimizle takımı ligde tutup, geleceğe de umutla bakacağımızı düşünüyorum”. 1922 Konyaspor’da, Serik Belediyespor maçının hazırlıkları başlarken, yeşil-beyazlılar Antalya’ya giderek kampa girecek. Ayrıca kritik maçın hakemleri de belli oldu. Serik-1922 Konyaspor mücadelesini Tekirdağ bölgesi hakemi Mehmet Ali Özer yönetecek. Özer’in yardımcılığını N. Atakan Ataseven ile Ferhat Çalar yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.