Keleş: ‘Kötü Bir Gidişatımız Var ve Bunu Düzeltmek İstiyoruz’

Keleş: ‘Kötü Bir Gidişatımız Var ve Bunu Düzeltmek İstiyoruz’
Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, “Bizim için en önemli maçlardan biri de Fatih Karagümrük maçı. Artık tüm konsantrasyonumuzu bu maça vereceğiz. Kötü bir gidişatımız var ve bunu düzeltmek istiyoruz. Bizim için çok önemli” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, “Bizim için en önemli maçlardan biri de Fatih Karagümrük maçı. Artık tüm konsantrasyonumuzu bu maça vereceğiz. Kötü bir gidişatımız var ve bunu düzeltmek istiyoruz. Bizim için çok önemli” dedi.

Türkiye Kupası’nda tur atlamanın takıma moral verdiğini ifade eden Konyaspor teknik patronu Hakan Keleş, “Fatih Karagümrük maçı çok önemli. Oyuncuların özgüven sorunu var, bunu sağlamaya çalışıyoruz. Bunu sağladığımız zaman iyi sonuçlar alacağız” diye konuştu.

“İlk Yarıda Problemler Yaşadık”

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Erbaaspor galibiyetini değerlendirdi. Keleş, “Kupa maçlarında sürpriz yaşanabiliyor. Ben oynamayan ve az süre alan oyunculara şans vermek istedim. Maç performanslarını görmek istedim. Birçok oyuncunun ligde hiç süresi yoktu. İlk yarıda biraz problemler yaşadık ama ikinci yarıda biraz daha oyunu kontrolümüze aldık. İlk golü bulduktan sonra da rakip kırıldı ve 3-0’lık sonuç ortaya çıktı. Bizim için moral oldu” dedi. Karagümrük maçının önemine değinen yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu, sözlerini şöyle sürdürdü.

“Futbolcularımın Özgüveni Yok!”

“Ancak bizim için en önemli maçlardan biri de Fatih Karagümrük maçı. Artık tüm konsantrasyonumuzu bu maça vereceğiz. Kötü bir gidişatımız var ve bunu düzeltmek istiyoruz. Bizim için çok önemli. En iyi şekilde bu maça hazırlanacağız. Zor ama oyuncu kadrosu bugün de baş gösterdi; özgüveni yok. Onu sağlamaya çalışıyoruz. Orayı da düzelttiğimiz zaman iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Büyük bir camiayız. Bir galibiyetle moralimiz yerine gelecek. Ligde de iyi yerlere geleceğimize inanıyorum”.

Konyaspor yönetiminin 5 Kasım Pazar günü oynanacak Fatih Karagümrük karşılaşmasında biletleri 42 TL olarak açıklamasının ardından Teknik Direktör Hakan Keleş de taraftara çağrıda bulundu.

“Taraftarımız Yanımızda Olsun”

Taraftar desteğinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Keleş, “Taraftarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Başarıda ve başarısızlıkta, iyi ve kötü günlerde yanımızda olmalarını istiyoruz. Bu tarz şeyler güzel. Biraz problemler var ama inşallah aldığımız sonuçlarla hep beraber güzel günler yaşayacağımızı düşünüyorum” dedi. Hakan Keleş ayrıca takıma yaptığı dokunuşları anlattı. Takımda özgüven eksikliği olduğunu kaydeden Keleş, “Oyuncularla bire bir görüşmeler yaptık. Onların iyi oyuncu olduğunu, her takımın inişli çıkışlı grafikler yaşayabileceğini, bizim performanslarımızı yükseltmek ve saha sonuçlarını almak olduğunu anlattık. Mental olarak bunu düzeltmeye çalıştık. İnşallah bunu Karagümrük maçına kadar antrenmanlarda eksiklerimizi giderdiğimiz zaman iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.