Konya Basket, Kocaeli Deplasmanında

Konya Basket, Kocaeli Deplasmanında
Konyaspor Basketbol, 12. hafta maçında bugün deplasmanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 15.45’te başlayacak. Yeşil-beyazlılar, düşme hattında yer alan rakibini devirerek zirve takibini sürdürmek istiyor

BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Beysu Konyaspor Basketbol, 12. hafta maçında bugün deplasmanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile karşı karşıya gelecek. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.45’te başlayacak. Konyaspor Basketbol maç için dün sabah uçakla önce İstanbul’a buradan da karayoluyla Kocaeli’ye geçti. Yeşil-beyazlılar akşam saatlerinde ise maçın oynanacağı salonda yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimizde moraller yerinde, tek düşünce ise galibiyetle dönmek. Ligde her maçın zor olduğunu belirten Başantrenör Okan Çevik, “Rakibimizin düşme hattında olması bizi yanıltmamalı. Mücadeleye iyi motive olup, kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

SON deplasman maçında mağlup olduklarını dile getiren Konyaspor Basket’in Koçu Okan Çevik, “İlk yarının son bölümünde 3 zorlu deplasmanımız var. Bunların ilki Kocaeli maçı. Bu virajı kayıpsız geçerek zirve yarışında hata yapmak istemiyoruz” diye konuştu. Öte yandan ligde bu hafta oynanacak diğer maçların programı ise şöyle. Bugün: 14.00 Bornova Belediyesi Karşıyaka-Mamak Belediyesi (Altındağ Atatürk Spor Kompleksi), 17.30 Mersin Büyükşehir Belediyespor-Samsunspor (Edip Buran). 19 Aralık Pazar: 14.00 TED Ankara Kolejliler-Manisa Büyükşehir Belediyespor (TOBB ETÜ), 15.45 Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Sigortam.net (Kurtdereli), 17.30 Akhisar Belediye Basketbol-HDI Sigorta Antalya Güneşi (Akhisar Belediye). 20 Aralık Pazartesi: 19.30 OGM Ormanspor-Fethiye Belediyespor (M. Sait Zarifoğlu).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.