Konya Basket Zorlansa da Kazandı

Konya Basket Zorlansa da Kazandı
Beysu Konyaspor Basketbol, ligde son haftalarını geçiren, galibiyeti bulunmayan ve yabancılarını gönderen Akhisar Belediyesi deplasmanında oldukça zorlandı ancak mücadeleyi 82-78 kazanmayı başardı

BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Beysu Konyaspor Basketbol, Manisa deplasmanından galibiyetle döndü. TBL 22. hafta mücadelesinde Beysu Konyaspor Basketbol, ligde son haftalarını geçiren, galibiyeti bulunmayan ve yabancılarını gönderen Akhisar Belediyesi deplasmanında oldukça zorlandı ancak mücadeleyi 82-78 kazanmayı başardı. Bulut-Yavuz ikilisiyle skor üreten Akhisar Belediyespor’a karşı Konyaspor Basketbol; Mehmet-Tayfun ile cevap gelince; farkın hep tek basketlerde seyrettiği ilk çeyrek 22-22 sona erdi. İkinci çeyrek de yakın skorla geçerken Eren’in üçlükleri ile Akhisar Belediyespor hamle yaptı ve ilk yarıyı 41-38 önde kapattı.

 

İKİNCİ yarıya Morgan ve Can ile oyuna ağırlık koyarak başlayan Konyaspor Basketbol, 5 dakika içinde 9 sayılık üstünlük yakaladı (46-55). Eren ile direnen Akhisar Belediyespor son çeyreğe girerken farkı 4’e çekti (55-59). İvmeyi yakalayan Akhisar Belediyespor, son 6 dakikaya girerken Hamit’in basketiyle öne geçti (69-68). Hamit’in skorer oyununa Mehmet Özdoğan ile yanıt veren Konyaspor Basketbol, son dakikalarda faul çizgisinden hata yapmayınca sahadan galip ayrılan taraf oldu (78-82). Konyaspor Basketbol’da Can ve Morgan 18’er sayı üretirken; yabancısız Akhisar Belediyespor’da ise Eren 24 sayı ve Hamit 21 sayı ile öne çıktılar. Üst üste ikinci maçını da kazanan Konyaspor Basketbol, zirve yarışında hata yapmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.