Konya Basket’te Beklenmedik Mağlubiyet Moralleri Bozdu!

Konya Basket’te Beklenmedik Mağlubiyet Moralleri Bozdu!
Konyaspor Basketbol’da, Antalya Güneşi karşısında alınan beklenmedik mağlubiyet moralleri bozdu. Yeşil-beyazlılar bu yenilgiyle hem zirveye ortak olma şansını kullanamadı hem de evindeki yenilmezlik unvanını kaybetti

BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Beysu Konyaspor Basketbol’da, iç sahada Antalya Güneşi karşısında alınan beklenmedik mağlubiyet moralleri bozdu.

Rakibi karşısında son çeyreğe 10 sayı önde giren yeşil-beyazlı temsilcimiz, son saniyede gelen üçlüğe engel olamadı ve bu sezon sahasında ilk kez mağlubiyet üzüntüsü yaşadı.

Konyaspor Basketbol bu şok yenilgiyle hem liderliğe ortak olma şansını değerlendiremedi, hem de evindeki galibiyet serisini sonlandırdı.

Temsilcimizde bu kaybın faturası ise Başantrenör Okan Çevik’e çıkarken, tecrübeli teknik adam ile yollar ayrıldı. Ayrılık kararı Mamak Belediyespor maçı için antrenman planlaması yapan deneyimli Başantrenör Okan Çevik için sürpriz oldu.

OKAN Çevik, sezon başında Konyaspor Basketbol ile 1+2 yıllık sözleşme imzalamıştı. 55 yaşındaki antrenör, görevde kalıp Dev Kartallar’ı Süper Lig’e çıkarması durumunda sözleşmesi 2 yıl uzayacaktı.

Beysu Konyaspor Basketbol’da yeni koç arayışları da başladı ancak bu noktada çok fazla acele edilmeyeceği öğrenildi. Ligde dördüncü sırada yer alan Beysu Konyaspor, bu sezon oynadığı 17 karşılaşmada 12 galibiyet ve 5 yenilgi aldı. Öte yandan yeşil-beyazlı takımda 4 Şubat'ta deplasmanda oynanacak Mamak Belediyespor maçında takımın başında yardımcı antrenör Cüneyt Erden olacak. Konyaspor Basketbol’da, deplasmanda oynanacak Mamak Belediyespor maçının hazırlıkları ise dün Cüneyt Erden yönetiminde başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.