Konya İller Arası Boks Şampiyonası’na hazırlanıyor

Konya İller Arası Boks Şampiyonası’na hazırlanıyor
Konya 14 ilden yüzlerce sporcunun katılacağı 30 Ağustos Zafer Bayramı Boks Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Boks İl Temsilciliği’nin düzenlediği şampiyona Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Spor Merkezi’nde düzenlenecek. İller arası 30 Ağustos Zafer Şampiyonası’na katılım oldukça yüksek.

30 - 31 Ağustos-1 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak olan müsabakalara 14 ilin davet edildi. Müsabakalar Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Boks İl Temsilcisi Ziya Ak, amaçlarının Konya boksuna hizmet etmek, gençleri boks branşı ile tanıştırarak spora yönlendirmek olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“İlimizde yapılacak olan şampiyonalarda temsil edecek dürüst İlkeli ve belirli hedefleri olan sporcular ve bireyler yetiştirmek hedefimiz. Öncelikle bize bu imkanları sağlayan Boks Federasyon Başkanımız Eyüp Gözgeç’e, bizlere destek veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz’e, Müdür vekilimiz Ali Kanber’e,  Artı Makina Kimya sahibi Muhittin Uçan’a, Kelebek fotokopi sahibi Mustafa Kelebek ile Muhsin Kelebek’e destek ve katkılardan dolayı teşekkür eder, tüm Konyalı bokssever ve sporsever hemşerilerimizi müsabakalarımızı izlemeye davet ediyorum.”

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.