Konya’da Verdikleri Sözü İtalya’da Tuttular!

Konya’da Verdikleri Sözü İtalya’da Tuttular!
Özel Sporcular Futsal Milli Takımı yaklaşık 1,5 ay önce Konya’da yaptığı kamp ile İtalya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na hazırlanmıştı. Konya’da şampiyonluk sözü veren Milli Takımı antrenör ve sporcuları Avrupa Şampiyonu oldu.

Özel Sporcular Futsal Milli Takımı yaklaşık 1,5 ay önce Konya’da yaptığı kamp ile İtalya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na hazırlanmıştı. Konya’da şampiyonluk sözü veren Down Sendromlular Futsal Milli Takımı antrenör ve sporcuları Avrupa Şampiyonu oldu.

İtalya’nın Padova kentinde düzenlenen Avrupa Down Sendromlu Oyunları’nda Özel Sporcular Futsal Milli Takımımız finalde Portekiz’i 2-1 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

Yaklaşık 1,5 ay önce Konya’da Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Down Sendromlular Futsal Milli Takımı antrenör ve sporcularını Torku Şeker Spor Kulüp Başkanı Ahmet Bozdam ve kulüp yöneticileri, Konya Şeker sosyal tesislerinde ağırlamıştı.

Özel Sporcular, Eylül ayındaki Avrupa Şampiyonası için de şampiyonluk sözü vermişti.

İtalya’da Özel Sporcular Futsal Milli Takımımız finalde Portekiz’i 2-1 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Portekiz ikinci, sıralama maçında İrlanda’yı 6-2 yenen İtalya ise üçüncü oldu.

Özel Sporcular Futsal Milli Takım oyuncuları İtalya’da törenle madalyalarını boyunlarına takarken, büyük bir coşkuyla Avrupa şampiyonluk kupasını kaldırdı ve İstiklal Marşı’mızı dinletti.

(Haber Kent / Özel)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.