Konyalı Minik Sporcular Hem Kupaları Hem Madalyaları Topladı

Konyalı Minik Sporcular Hem Kupaları Hem Madalyaları Topladı
Judo İç Anadolu Bölge Şampiyonası’nda Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü sporcuları; 5 altın, 6 gümüş, 4 bronz madalya ile süper minik kız, süper minik erkek ve minik erkekler kategorilerinde toplamda 3 kupa kazandı.

02-03 Şubat 2024 tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenen Judo İç Anadolu Bölge Şampiyonası’nda Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü sporcuları; 5 altın, 6 gümüş, 4 bronz madalya ile süper minik kız, süper minik erkek ve minik erkekler kategorilerinde toplamda 3 kupa kazanarak Konya’ya büyük bir başarıyla döndüler.

Müsabakalar sonucu derece elde eden Konyalı sporcular şöyle:

Minikler

Muhammet Erdal Çaylak 42 kiloda birinci, Fatih Efe Atak 46 kiloda ikinci, Muhammet Ali Limon 30 kiloda ikinci, Sezer Çaylak 55 kiloda üçüncü, Berat Kocatürk 34 kiloda üçüncü ve Tahsin Eren Dinç 30 kiloda beşinci oldu.

Süper Minikler

Oğuzhan Sayar 30 kiloda ikinci, Tuncay Efe Küçükavcı 38 kiloda ikinci, Neslihan Çalışkan 48 kiloda ikinci, Aliya Sare Şen 22 kiloda üçüncü, Fatma Zehra Balcı 40 kiloda üçüncü, Nezaket Hira Şen 32 kiloda üçüncü, Ece Cansu Yılmaz 28 kiloda üçünü ve Kerem Dinç 26 kiloda beşinci oldu.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.