Konyaspor 3 Puan Hasretini Kayseri’de Dindirmek İstiyor!

Konyaspor 3 Puan Hasretini Kayseri’de Dindirmek İstiyor!
Konyaspor, Süper Lig’in 14. haftasında bugün saat 17.00’da Kayserispor’a konuk olacak. Konyaspor’da Uche ve Adil forma giyemeyecek. Anadolu Kartalı, 3 puanla dönerek 5 maçlık kazanamama serisini bitirmek ve lig arasına mutlu girmek istiyor

KONYASPOR, Katar’da 20 Kasım’da başlayıp, 18 Aralık’ta sona erecek Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilecek 45 günlük ara öncesinde son maçını deplasmanda Kayserispor ile oynayacak. Kayseri Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 17.00’da başlayacak. Zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen maçı Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılığını Candaş Elbil ve Furkan Ürün yapacak. Anadolu Kartalı’nda sakatlığı bulunan Endri Çekiçi’nin yanı sıra kart cezalıları Adil Demirbağ ve Uche bugünkü maçta forma giyemeyecekler.

SAKATLIĞI nedeniyle geçtiğimiz hafta Trabzon deplasmanında forma giyemeyen Muhammet Demir’in de tedavisi devam ederken, tecrübeli futbolcunun durumu maç günü yapılacak kontrol sonrası netlik kazanacağı belirtildi. Ancak, Muhammet Demir’in oynama ihtimalinin zayıf olduğu da gelen bilgiler arasında. Konyaspor, son haftalarda çıkışa geçen ve kendisinden 2 puan önde bulunan Kayserispor karşısında kazanarak hem 5 maçlık kazanamama serisine son vermek hem de lig arasına moralli girmeyi hedefliyor. Anadolu Kartalı, geçtiğimiz sezon da 5 maçlık kazanamama dönemi yaşamış, iç sahada Kayserispor ile oynadığı maçta bu seriye son vermişti. Konyaspor, yine Kayserispor maçına denk gelen kazanamama serisini bu kez deplasmanda sonlandırmayı amaçlıyor. Yeşil-beyazlılar, teknik patron Çağdaş Atan’ın göreve gelmesiyle bu sezon iyi bir performans sergileyen Kayserispor’u devirmek ve 3 puan hasretini bitirmeye çalışacak.

ANADOLU Kartalı, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde bugüne kadar 6 maçlık kazanamama serisine imza atmazken, temsilcimiz Kayseri’den olası olumsuz bir skorla dönmesi halinde ilk kez 6 maçta galibiyet sevinci yaşayamamış olacak. İlhan Palut’un öğrencilerinin yeşil-beyazlı camiaya galibiyet sözü verdiği, galibiyet için kenetlendikleri ve 5 maçlık kötü seriye sonlandırmak istedikleri ifade edildi.

Ayrıca yeşil-beyazlı takım, bu sezon oynadığı 13 Süper Lig maçında sadece 165 dakika mağlup oynadı. Konyaspor, 2022-2023 sezonunda oynadığı ilk 13 maçta Galatasaray, Antalyaspor, Gaziantep, Kasımpaşa ve Trabzonspor karşılaşmasında geriye düştü. Anadolu Kartalı söz konusu sezonun ilk 6 haftasında hiç geriye düşmezken, Galatasaray maçında 33 dakika, Antalyaspor karşısında 45 dakika, Gaziantep FK’ya karşı 10 dakika, Kasımpaşa önünde 32 dakika ve son olarak Trabzonspor’a karşı 54 dakika mağlup oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.