Konyaspor 3 Puan Özlemine Son Vermek İstiyor!

Konyaspor 3 Puan Özlemine Son Vermek İstiyor!
Dünya Kupası arası sonrasında ligde oynadığı 3 maçta da kazanamayan Konyaspor, 3 puan özlemine Beşiktaş önünde son vermeye çalışacak.

Yeşil-beyazlılar, Süper Lig’in 19.haftasında Beşiktaş’ı konuk edecek.

Süper Lig’de oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 2 kez kazanabilen ve buna karşın bu süreçte 7 beraberlikle elde ederek rakiplerine kolay kolay teslim olmayan Konyaspor, taraftarının da desteğiyle Beşiktaş’ı devirerek hem ilk yarıyı mutlu kapatmak hem de Avrupa yarışında yeni bir kayıp vermemeyi hedefliyor.

Öte yandan yeşil-beyazlılar, son 3 maçta yediği gollerle dikkat çekiyor. Anadolu Kartalı, Süper Lig’de ilk 6 karşılaşmada kalesinde gol görmeyerek hem kulüp rekorunu kırdı hem de lig tarihinde 36 yıllık rekoru egale etmişti. Ancak Konyaspor bu başarılı performansını son haftalara taşıyamadı. Yeşil-beyazlılar, son 9 lig maçında da kalesinde gol gördü. Konyaspor, kalesini son olarak 2 Ekim’de sahasında oynadığı ve 1-0 kazandığı Ümraniyespor maçında kapatmıştı.

Konyaspor, sonraki haftalarda Fatih Karagümrük maçında 3, Trabzonspor, Alanyaspor ve Sivasspor maçlarında ikişer, Antalyaspor, Gaziantep FK, Adana Demirspor, Kasımpaşa ve Kayserispor maçlarında ise birer gol yedi. Yeşil-beyazlılar, ligdeki en az gol yiyen takım unvanını da geçtiğimiz hafta kaybetti. Temsilcimiz, geride kalan 18 haftada kalesinde 16 gol gördü.

Konyaspor, Fatih Karagümrük maçında kalesinde 3 gol birden görerek bu unvanını Galatasaray’a kaptırdı. 39 puanla zirvede yer alan sarı-kırmızılı kulüp, ağlarında şu ana kadar 13 gol görerek ligin ez gol yiyen takımı konumunda. Anadolu Kartalı, son 9 maçta kalesinde gol görmesine karşın Süper Lig’de en az gol yiyen ikinci takım oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.