Konyaspor, 300 çocuğu sevindirdi

Konyaspor, 300 çocuğu sevindirdi
“Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler” sloganıyla Atiker Konyaspor Kulübü Başkan, teknik direktör, antrenörler ve futbolcular, 300 çocuğu verdikleri oyuncak ve çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Konyaspor’un, Oyuncaksız Çocuklar Derneği işbirliğiyle Mehmet Akif Ersoy İ.H.L. bünyesinde geçici olarak eğitimlerini sürdüren Iraklı, Suriyeli, Afgan, Türkmen ve Türk, 6-10 yaş arası ihtiyaç sahibi çocuklar için gerçekleştirdiği program sonrası hediyeleri alan miniklerin sevinci renkli görüntüler oluşturdu.

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, Başkan Yardımcıları, Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Kaleci Antrenörü Zafer Öger ve futbolculardan takım kaptanı Ali Çamdalı, Selim Ay, Deni Milosevic ile Moryke Fofana, çocuklarla bir araya geldi.

Başkan Yılmaz, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular, çocuklara oyuncak, matara, atkı, şapka ve eldivenden oluşan hediyeler verdi.

‘Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler’

Başkan Yılmaz, “Çocuğun olduğu her yerde Konyaspor adını yaşatmaya çalışıyoruz. ‘Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler’ sloganıyla hareket edip bu tür etkinliklerle Konyaspor aidiyeti oluşturmaya çalışıyoruz. Bugün de 300 çocuğumuzun sevincine ortak olmak için buradayız. Değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, sayın hocamıza, kaptanımıza, futbolcularımıza, derneğimize ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz” dedi.

Programın sonunda Konyaspor ekibi, atkı ve şapkalarını takarak yeşil beyaz bir görüntü veren çocuklarla günün anısına fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.