Konyaspor ‘3’te 3’ Parolasıyla Sahaya Çıkacak

Konyaspor ‘3’te 3’ Parolasıyla Sahaya Çıkacak
Konyaspor, taraftarının önünde oynayacağı Kayserispor maçına 3’te 3 yapmak adına sahaya çıkacak. Ligde oynadığı son 2 maçı kazanarak gözünü ilk 5’e çeviren Anadolu Kartalı, Kayserispor engelini kayıpsız geçmek ve uzun bir aradan sonra üst üste üçüncü galibiyet sevincini yaşamak istiyor.

Konyaspor, taraftarının önünde oynayacağı Kayserispor maçına 3’te 3 yapmak adına sahaya çıkacak. Ligde oynadığı son 2 maçı kazanarak gözünü ilk 5’e çeviren Anadolu Kartalı, Kayserispor engelini kayıpsız geçmek ve uzun bir aradan sonra üst üste üçüncü galibiyet sevincini yaşamak istiyor.

Anadolu Kartalı, Süper Lig’in 33. Haftasında bugün (7 Mayıs Pazar) sahasında saat 16.00’da Kayserispor’la karşılaşacak. Ligde oynadığı son 2 maçı kazanarak gözünü ilk 5’e diken yeşil-beyazlılar, bugünkü maçtan da 3 puanla ayrılarak, çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta mücadelesinde sahasında Kayserispor’la karşı karşıya gelecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı İstanbul bölgesi hakemi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Cem Özbay ve Ali Can Alp ise yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Yeşil-beyazlılarda, zorlu maç öncesinde önemli eksikler bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle son 3 maçta forma giymeyen Adil Demirbağ ve Trabzonspor maçının devre arasında sakatlığından ötürü oyundan çıkmak zorunda kalan Uğurcan Yazğılı bu hafta takımdan ayrı çalışırken, oynayıp oynamayacakları maç öncesi netlik kazanacak.

Bu iki isim kadroda yer almazsa, yeşil-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic'in stoper mevkisinde Metehan Mert veya Kahraman Demirtaş’a forma vermesi bekleniyor.

Konyaspor'da, Kayserispor maçı öncesinde 7 futbolcu ise sarı kart sınırında bulunuyor. Kaleci İbrahim Sehic, sağ bek Ahmet Oğuz, sol bek Guilherme Sitya, orta saha Soner Dilmen ve forvet oyuncusu Mahir Emreli sarı kart sınırında yer alıyor. Bu 5 oyuncu Kayserispor maçında sarı kart görmesi halinde ligin 34. haftasında Alanyaspor deplasmanında forma giyemeyecek. Bu 5 futbolcunun yanı sıra sakatlıkları süren forvet Uche Ikpeazu ve orta saha Endri Çekiçi de sarı kart sınırında yer alıyor. Bu iki oyuncunun Kayserispor maçında sahada olması beklenmiyor.

Tedavileri devam eden Muhammet Demir ve Robert Muric de maçta forma giyemeyecekler. Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, sarı kart sınırında yer alan isimleri uyararak, gereksiz ve itirazdan ötürü kart görmemelerini istedi. Konya temsilcisinde cezalı oyuncu ise bulunmuyor. Ligde oynadığı son 2 maçı kazanarak gözünü ilk 5’e çeviren Anadolu Kartalı, Kayserispor engelini kayıpsız geçmek ve uzun bir aradan sonra üst üste üçüncü galibiyet sevincini yaşamak istiyor. Konyaspor, deplasmanda Kasımpaşa ve iç sahada Trabzonspor maçlarını kazanarak 32. haftayı 45 puan ve averajla yedinci basamakta tamamladı.

Konyaspor, taraftarının önünde oynayacağı Kayserispor maçına 3’te 3 yapmak adına sahaya çıkacak. Temsilcimiz, son olarak üst üste 3 maçını sezon başında kazanmış, daha sonraki süreçte 3 maçlık seriye imza atamamıştı. Konyaspor; İstanbulspor, Fenerbahçe, Giresunspor ve Hatayspor’u üst üste mağlup ettikten sonra lider olarak çıktığı maçta deplasmanda Galatasaray’a mağlup olmuş ve serisi bozulmuştu. Ayrıca görev yaptığı ilk 5 maçta gol sevinci dahi yaşayamayan ve bu alanda Süper Lig tarihine olumsuz anlamda adını yazdıran Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic de Kayserispor maçını kazanması halinde Konyaspor’un başında ilk kez 3 maçlık galibiyet serisi yakalayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.