Konyaspor 4 Günde İki Kritik Maça Çıkacak

Konyaspor 4 Günde İki Kritik Maça Çıkacak
Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda 25. haftayı Trabzonspor mağlubiyetiyle kapatan Konyaspor, 4 gün içinde kritik iki maça çıkacak. 48 puanla ikinci sırada bulunan yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa ve Başakşehir ile karşılaşacak

Trabzonspor ile puan farkını indirme fırsatını değerlendiremeyen Konyaspor, üzerindeki moral bozukluğunu bir an önce atarak zirve yarışına odaklanmak istiyor. Yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa’yı devirerek yeniden zirve yarışına tutunmayı hedefliyor.

 

SPOR Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda 25. haftayı Trabzonspor mağlubiyetiyle kapatan Konyaspor, 4 gün içinde kritik iki maça çıkacak. 48 puanla ikinci sırada bulunan yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa ve Başakşehir ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı, 26. haftada 28 puanlı Kasımpaşa ile mücadele edecek. Ligde oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan lacivert-beyazlılar ile yeşil-beyazlılar arasında 20 puanlık fark var. Kasımpaşa ligde kalma savaşı vermesine karşın son haftalarda yükselen form grafiği ile dikkat çekiyor. Konyaspor 22 Şubat Salı günü ise erteleme maçında zirveyi kovalayan Başakşehir ile kozlarını İstanbul’da paylaşacak. Teknik Direktör İlhan Palut zorlu fikstüre hazırlanırken, iki maçta alınacak sonuçlar yeşil-beyazlı temsilcimizin ligdeki konumu açısından büyük önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.