Konyaspor Adını 5.Tura Yazdırmayı Hedefliyor

Konyaspor Adını 5.Tura Yazdırmayı Hedefliyor
Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde İstanbul ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı karşısında sürprize izin vermeyerek, adını 5. tura yazdırmayı hedefliyor.

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde İstanbul ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı karşısında sürprize izin vermeyerek, adını 5. tura yazdırmayı hedefliyor.

Tümosan Konyaspor’da, Türkiye Kupası hazırlığı bugün tamamlanacak. Süper Lig’de Alanya deplasmanı dönüşü ara vermeden Türkiye Kupası 4. turunda konuk edeceği Beyoğlu Yeni Çarşı hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz dünü tek idmanla değerlendirdi.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken 5’e 2 ile devam etti.

Yeşil-beyazlılar, pas ve şut çalışmasının ardından taktik çalışma ile antrenmanı tamamladı.

Anadolu Kartalı bugün de öğle saatlerinde bir antrenman daha yapacak ve hazırlıklarına nokta koyarak maç saatini bekleyecek.

Tümosan Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde yarın (6 Aralık Çarşamba) saat 15.00’te Beyoğlu Yeni Çarşı’yı konuk edecek.

Ayrıca maçın hakemleri de açıklandı. Yarın oynanacak mücadeleyi Yunus Dursun yönetecek. Dursun’un yardımcılığını Serdar Soydan ve Salih Burak Demirel yapacak. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta 4 puan alarak çıkışa geçen Konyaspor, Türkiye Kupası’nda İstanbul ekibi karşısında sürprize izin vermeyerek, adını 5. tura yazdırmayı hedefliyor.

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş’in yarınki Beyoğlu Yeni Çarşı maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor. Keleş’in ligde oynama şansı bulamayan isimlere forma vermesi beklenirken, tecrübeli futbolcuların birçoğunun bu maça kulübede başlayacağı ifade edildi. Türkiye Kupası’nda bundan önceki turda Tokat ekibi Erbaaspor’u eleyen Anadolu Kartalı, bu turda da hata yapmamak ve Türkiye Kupası’nda yoluna devam etmek istiyor. Maçın biletleri de dün itibariyle 42 liradan satışa sunuldu. Yeşil-beyazlı yönetim, taraftarları maça davet ederek, tribünlerin dolmasını istediler. Türkiye Kupası’na son yıllarda erken veda eden yeşil-beyazlılar, bu kez finali zorlamayı amaçlıyor.

Öte yandan Konyaspor, Süper Lig’in 14. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak lig tarihinde Alanya’da ilk kez bir karşılaşmadan eşitlikle ayrıldı. Ligde zor günler geçiren her iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. Konyaspor, iki kez geriye düşmesine rağmen zorlu rakibi ile deplasmanda ilk kez berabere kaldı. Söz konusu periyotta iki takım bu maç öncesinde Alanya’da 7 kez karşı karşıya gelmişti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu maçlarda 4 kez rakibini mağlup ederken, 3 maçtan yenilgiyle ayrılmıştı. 2023-2024 sezonun 14. haftasında Alanyaspor’a konuk olan ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Anadolu Kartalı, böylelikle lig tarihinde rakibiyle ilk kez bir dış saha maçında puanları paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.