Konyaspor Amir Transferinde Beşiktaş’la El Sıkıştı!

Konyaspor Amir Transferinde Beşiktaş’la El Sıkıştı!
Konyaspor ile Beşiktaş yönetimi, spor kamuoyu tarafından günlerdir merakla beklenen Amir transferinde el sıkıştı. Boşnak futbolcu, bugün akşam İstanbul’a gidecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizin bu transferde istenilen rakama yakın bir bonservis ücreti alacağı ifade edildi

Konyaspor’da günlerdir gündemi meşgul eden Amir Hadziahmetovic bilmecesi çözüldü.

Yeşil-beyazlı yönetim ile Beşiktaş arasında uzun süredir devam eden görüşmeler neticesinde taraflar el sıkıştı.

Alınan bilgiye göre Beşiktaş’ın Amir transferi için yeşil-beyazlı kulübe, 3.2 milyon Euro değil, bonuslarla birlikte istenilen rakama yakın bir bonservis ücreti ödeyeceği ifade edildi. Bu gelişme üzerine Amir bugün Konya’dan ayrılarak İstanbul’a gidecek ve akşam saatlerinde de Beşiktaş yönetimi ile masaya oturacak. Boşnak futbolcu, son anda bir pürüz çıkmaması halinde kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Konyaspor'a 1 Şubat 2016 tarihinde ara transfer döneminde 500 bin Euro bonservis bedeliyle Bosna Hersek'in Zeljeznicar ekibinden transfer edilen Amir Hazdiahmetovic için Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgisi bulunuyordu.

Yeşil-beyazlı ekiple bu sezon 18 maça çıkan Amir, 3 gol atıp, 2 gole de asistlik yaptı. 25 yaşındaki Amir Hadziahmetovic, 2016 yılından itibaren Konyaspor'da 199 maçta forma giydi ve 17 kez gol sevinci yaşarken, 16 da asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.