Konyaspor Ankaragücü Karşısına ‘Galibiyet’ Parolasıyla Çıkıyor!

Konyaspor Ankaragücü Karşısına ‘Galibiyet’ Parolasıyla Çıkıyor!
Konyaspor, ikinci yarının ilk haftasında bugün son haftalarda iyi futbol oynayan Ankaragücü’nü konuk edecek. Ligde 4 maçtır kazanamayan yeşil-beyazlılar, yeni teknik adamıyla kazanarak hem kötü gidişi durdurmak hem de üst sıralara tutunmak istiyor.

Konyaspor, ikinci yarı perdesini evinde açacak. Arabam.com Konyaspor, Süper Lig’in 20. haftasında bugün sahasında son haftalarda çıkışta olan ve alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

MEDAŞ Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemi Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılığını Murat Ergin Gözütok ve Kamil Çetin yapacak. Konyaspor dün öğleden sonra saatlerinde yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı.

Süper Lig’de 4 maçtır kazanamayan Konyaspor, yeni teknik patronu Aleksandar Stonojevic yönetiminde ligde çıkacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılarak hem kötü seriyi sonlandırmak hem de üst sıralara tutunmak istiyor.

Yeşil-beyazlılar, ligde oynadığı son 4 maçta Alanyaspor, Sivasspor ve Fatih Karagümrük ile berabere kalırken, Beşiktaş’a son saniye golüyle yenilmişti. Temsilcimiz bu süreçte Türkiye Kupası son 16 turu maçında Gaziantep FK’ye penaltı atışları sonucu mağlup olarak kupaya erken veda etti ve taraftarına hayal kırıklığı yaşattı. Konyaspor, sezonun ikinci yarısına ise genel olarak iyi bir başlangıç yapıyor. İlk devreyi 27 puanla yedinci basamakta tamamlayan yeşil-beyazlılar, son 9 sezonun istatistikleri gözönüne alındığında ikinci yarıya 3 puanla ‘merhaba’ diyor.

Anadolu Kartalı, bu süreçte ikinci yarıyı 5 kez galibiyetle açarken, 2’şer beraberlik ve yenilgi aldı. Konyaspor bu 9 karşılaşmada 11 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 7 gol gördü. Öte yandan Konyaspor’da ikinci maçına çıkacak olan teknik patron Aleksandar Stonojevic, ilk defa Konyasporlu taraftarlar buluşacak. Sırp teknik adam, “Türkiye zorlu bir lig. Mücadelenin ön plana çıktığı maçlar yapılıyor. Kesinlikle kolay bir lig değil” diyerek oynanan maçlarla ilgili görüşlerini paylaştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.