Konyaspor Antalyaspor Maçıyla Galibiyetini Seriye Bağlamak İstiyor

Konyaspor Antalyaspor Maçıyla Galibiyetini Seriye Bağlamak İstiyor
Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy: “Umuyorum galibiyet serisine Antalyaspor ile oynayacağımız maçı da kazanarak ve sonrasındaki maçlardan alacağımız galibiyetlerle hedeflerimiz doğrultusunda sağlam adımlarla devam ederiz”

Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, “Umuyorum galibiyet serisine Antalyaspor ile oynayacağımız maçı da kazanarak ve sonrasındaki maçlardan alacağımız galibiyetlerle hedeflerimiz doğrultusunda sağlam adımlarla devam ederiz” dedi.

Konyaspor’un Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İkinci Başkan Selçuk Aksoy, Erzurumspor ile deplasmanda oynadıkları ve 2-1 kazandıkları maçı değerlendirdi.

“Herkesin gördüğü gibi zorlu saha ve hava koşullarında oynanan maçı kazanarak sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlangıç yaptık” diyen Aksoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Rakibimizin ligde bulunduğu konum itibariyle çok önem verdiği bir maçtı. Bizim de hedeflerimiz doğrultusunda ikinci yarıya iyi başlamamız gerekiyordu. Zor şartlarda da olsa 3 puan almasını bildik. Bu tabii ki de bizim için sevindirici bir sonuç oldu. Umuyorum galibiyet serisine Antalyaspor ile oynayacağımız maçı da kazanarak ve sonrasındaki maçlardan alacağımız galibiyetlerle hedeflerimiz doğrultusunda sağlam adımlarla devam ederiz. Takımımızda İstanbulspor ile oynadığımız maçta sakatlanan Hurtado dışında önemli bir eksiğimiz yok ve takımımızın genel durumu iyi. İnşallah hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Antalyaspor maçından da puanlar almayı hedefliyoruz.”

Konyaspor taraftarını da maça davet eden Aksoy, “İyi bir ambiyans ve taraftar desteğini de arkamıza alarak Antalyaspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.