Konyaspor Başakşehir Maçına Hazır

Konyaspor Başakşehir Maçına Hazır
Konyaspor, Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda yarın oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı.

Konyaspor, Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda yarın oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı.

Maçın hazırlıklarını Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde dinamik ısınmayla başlayan idman, rondo oyunu ile devam etti. Teknik direktör Aleksandar Stanojevic yönetimindeki antrenman, taktik çalışma ve duran top organizasyonları ile sona erdi.

Yeşil-beyazlı takım, İstanbul’a gitti.

Konya temsilcisi, ikinci devrenin ilk deplasman karşılaşmasında yarın Medipol Başakşehir’e konuk olacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı mücadele saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılığını Süleyman Özay ve Bilal Gölen yapacak.

Konyaspor Başakşehir 24. Kez Karşı Karşıya Gelecek

İki takım arasında daha önce oynanan 23 maçta İstanbul ekibinin galibiyetlerde 11’e 3 üstünlüğü bulunuyor. Oynanan 23 maçta 9 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Konyaspor bu maçlarda 14 gol atarken kalesinde 37 gol gördü. Ligin ilk yarısında Konyaspor’un ev sahipliğinde Eskişehir’de oynanan maç 0-0 eşitlikle sona ermişti. Konyaspor rakibiyle İstanbul’da oynadığı 12 maçta ise hiç kazanamadı. Bu maçlardan 7’sini kaybeden Anadolu Kartalı deplasmandan 5 kez beraberlikle ayrıldı.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.