Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar: “Camiamızı gelecek adına umutlandırdı”

Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar: “Camiamızı gelecek adına umutlandırdı”
Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar: “Futbolcularımızın bitmek bilmeyen enerjisi, oyunu tutma ve oyunun her anında var olma istediği camiamızı gelecek adına umutlandırdı”

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, FC Salzburg maçının değerlendirmesini yaptığı açıklamada üst düzey mücadele ve takım ruhunun sahaya tam anlamıyla yansıtılmasıyla Konyaspor’un deplasmandan puanı söküp çıkardığını vurguladı.

Baydar, UEFA Avrupa Ligi’nde sıralamayı yakından ilgilendiren müsabakada Atiker Konyaspor’un FC Salzburg karşısında dirayetli ve karakterli bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi.

“Konya’da oynadığımız ilk karşılaşmada maçın hemen başında yediğimiz gol bütün planlarımızı bozmuştu” ifadelerini kullanan Baydar, şunları kaydetti:

“Zor bir karşılaşma olacağı belliydi. Ancak teknik direktörümüz Mehmet Özdilek kısa süre içinde rakibi çok iyi analiz ederek takımımıza üst düzey bir futbol oynattı. Burada deplasmanda alınan bir puandan çok, futbolcularımızın bitmek bilmeyen enerjisi, oyunu tutma ve oyunun her anında var olma istediği camiamızı gelecek adına umutlandırdı. Bir haftalık süre içinde takımımıza bambaşka bir hava kazandıran sayın hocamıza bu vesileyle camiamız adına teşekkür ediyoruz.”

“Diğer taraftan daha önce forma şansı bulamayan futbolcularımıza inanarak gözü kapalı bu şansı vermesi ve onların da  sayın hocamızı mahcup etmemesini kulübümüzün adına büyük bir kazanç olarak görüyoruz” değerlendirmesinde bulunan Baydar, şöyle devam etti:

“Atiker Konyaspor’umuz çok daha güzel günler görecek. Eğer problemlerimizi bir tarafa bırakıp enerjimizi takımımızın motivasyonuna odaklayabilirsek hem ligde hem Avrupa’da bizim için sürpriz olmayacak sonuçları elde etmemiz mümkün olacak. Teknik direktörümüz Mehmet Özdilek’in de ifade ettiği gibi taraftarımızla bunu başaracak güçteyiz. O yüzden Marsilya maçının skorunu büyük ölçüde taraftarımızın etkileyeceğini düşünüyoruz. Diğer taraftan Avrupa’nın çeşitli şehirlerinden Salzburg’a gelerek takımımızı destekleyen taraftarlarımıza yönetim kurulumuz adına tek tek teşekkür ediyorum. Bizleri orada yalnız bırakmadılar kendilerine minnettarız.”

-“Moralli bir şekilde maça çıkacağız”

Baydar, Demir Grup Sivasspor maçı hakkında da “Moralli bir şekilde maça çıkacağız. Rakibimizin gücü biliyoruz oynadıkları futbola saygı duyuyoruz. Ancak Sivassporla oynayacağımız bu karşılaşmayı kaybetmeme alışkanlığımızı sağlamlaştırmamız için önemli bir maç olarak görüyoruz. Özgüveni yüksek bir takım olabilmek adına kritik müsabakalardan birine çıkacağız. Sivas’tan istediğimiz sonuçla ayrılıp evimize dönmek ve camiamızı mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.