Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar: “Çıkışa geçebilmemiz için önemli bir maçtı”

Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar: “Çıkışa geçebilmemiz için önemli bir maçtı”
Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Osmanlıspor karşısında alınan galibiyetin camiaya nefes aldırdığını söyledi.

Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Bu tür zamanlarda maçı nasıl kazandığının önemi olmaz. Çünkü çıkışa geçmek ve üst sıralara doğru tırmanmak için önünüzdeki ilk maçtan üç puan almanız gerekir. Biz de Osmanlıspor karşısında elde ettiğimiz galibiyetle bu düşüncenin ilk basamağını atlamış olduk” dedi.

Oyunun genelinde mücadele gücü yüksek bir Atiker Konyaspor izlediklerine değinen Baydar, “Kazanmayı rakibimizden daha çok istedik ve kazandık” diye konuştu.

Söz konusu karşılaşmada teknik direktör Mehmet Özdilek’in takımın üzerindeki hakimiyetini ve etkisini görmenin camia adına da ayrıca önemli olduğuna işaret eden Baydar, şöyle devam etti.

“Biz kötü bir takım değiliz. Oynadığımız karşılaşmalara baktığımızda biri hariç tamamında istediğimiz puanlara çok yakındık ama konsantrasyon eksikliği ve takım oyunundan koptuğumuz anlarda kayıplar yaşadık. Bunun zihinsel olarak toplanması gerekiyordu. Sayın hocamız Atiker Konyaspor’umuz adına çıktığı ilk karşılaşmada kısa bir süre içinde bunu büyük ölçüde gerçekleştirdi. Önümüzde daha uzun bir zaman var. Her şey camiamız için çok daha güzel olacak. Şimdi yapmamız gereken tek şey takımımızın sonuna kadar desteklemek ve yanında olmaktır. Osmanlıspor maçı bize nefes aldırdı. Artık çok daha güçlü, kendine güvenen ve inanan bir takımla yolumuza devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.