Konyaspor Başkanı Korkmaz TSYD Konya Yönetimiyle Görüştü

Konyaspor Başkanı Korkmaz TSYD Konya Yönetimiyle Görüştü
TSYD Konya Şube yönetiminin ziyaretinde konuşan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, sıkıntılı bir süreçte kulübü devraldıklarını, bu zorlu dönemi Konya olarak birlik ve beraberlik içerisinde sezonu en güzel şekilde tamamlayacaklarını söyledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube yönetiminin ziyaretinde konuşan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, sıkıntılı bir süreçte kulübü devraldıklarını, bu zorlu dönemi Konya olarak birlik ve beraberlik içerisinde sezonu en güzel şekilde tamamlayacaklarını söyledi.

TSYD Konya Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bir süre önce Konyaspor Kulübü Başkanlığına seçilen Ömer Korkmaz'ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, sıkıntılı bir süreçte kulübü devraldıklarını, bu zorlu dönemi Konya olarak birlik ve beraberlik içinde sezonu en güzel şekilde tamamlayacaklarını söyledi.

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ise, Konyaspor'un Süper Lig'de kalıcı olması gereken takımlardan biri olduğunu belirterek, şu anda yaşanan sıkıntının bertaraf edilip Konyaspor'un başarılı bir yerde sezonu tamamlaması gerektiğini söyledi.

Ziyarette TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz'a Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100 yılı TSYD'nin kuruluşunun 60. yılı nedeniyle özel olarak yaptırılan fincan takımı hediye etti.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.