Konyaspor Başkanı Kulluk: “Nokta atışı transferler yaparak takımımızı güçlendirdik”

Konyaspor Başkanı Kulluk: “Nokta atışı transferler yaparak takımımızı güçlendirdik”
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, “İhtiyacımız olan bölgelere sıkı ve titiz çalışmalar neticesinde nokta atışı transferler yaparak takımımızı güçlendirdik” dedi.

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, “İhtiyacımız olan bölgelere sıkı ve titiz çalışmalar neticesinde nokta atışı transferler yaparak takımımızı güçlendirdik” dedi.

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, 2018-2019 Futbol Sezonu’nun profesyonel, amatör tüm kulüplere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yeni sezon öncesi mesaj yayımlayan Başkan Kulluk, “Büyük Konyaspor Ailesi, yeni sezona yeni bir yönetim, yeni bir bakış açısı, yeni heyecan ve büyük umutlarla bu pazar kendi saha ve seyircimiz önünde, kardeş takımlarımızdan biri olan B.B. Erzurumspor ile oynayacağımız müsabaka ile başlayacağız. 

Yakından takip ettiğiniz üzere göreve gelir gelmez birçok sorunu çözerek kulübümüzün gündeminden çıkardık. İhtiyacımız olan bölgelere sıkı ve titiz çalışmalar neticesinde nokta atışı transferler yaparak takımımızı güçlendirdik” diye konuştu.  

2018-2019 sezonunda çok zorlu müsabakaların beklendiğine işaret eden Başkan Kulluk, şunları kaydetti:

“Ancak takımımızın sezonu, bizim açımızdan sürpriz olmayacak yerlerde bitireceğine ve camiamızı gururlandıracağına yürekten inanıyoruz. Bu zorlu sürece idari açıdan hazırız. Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay’ın da takımımızı teknik ve fiziki anlamda hazır hale getirdiğini, büyük bir mutlulukla müşahede etmekteyiz.”

“YENİ SEZONDA KONYASPOR ADINDAN DAHA ÇOK SÖZ ETTİRECEK”

Konyasporlulara da seslenen Başkan Kulluk, şöyle devam etti:

“Sevgili Konyasporlular; Bu sezon Konyaspor aidiyetinin şehrimizin ve camiamızın bütün hücrelerine nüfuz edebilmesi, çok daha dirençli bir Atiker Konyaspor’un sahada yer alabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Futbolcularımızın da bu düşünceden ve destekten güç alıp sorumluluklarının farkında olarak, bayrağımızı layık olduğu yerde dalgalandıracaklarına, formamızı emekle, inançla, hırsla alınlarının teriyle ıslatacaklarına eminiz. Adımızdan daha çok söz ettireceğimiz yeni sezonun, başta oyuncularımız, teknik heyetimiz ve camiamız olmak üzere, profesyonel, amatör tüm takımlara, futbolculara hayırlı olmasını temenni ediyor, sakatlıklar, kazalar ve cezalardan uzak, kaosların, kavgaların, tasvip edilmeyen olayların yaşanmadığı, centilmenliğin, kardeşliğin, saygının ön plana çıktığı, keyifli ve heyecan dolu bir sezon diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.