Konyaspor Başkanı Kulluk: “Tek düşüncemiz Konyaspor’u marka haline getirmek”

Konyaspor Başkanı Kulluk: “Tek düşüncemiz Konyaspor’u marka haline getirmek”
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ve beraberindeki heyetin “hayırlı olsun” ziyaretinde yaptığı konuşmada, tek düşüncelerinin Atiker Konyaspor’u marka haline getirmek olduğunu, bunun için de herkesten ve her kesimden destek beklediklerini söyledi. Atiker Konyaspor’un şehir için önemli bir kurum olduğuna dikkati çeken Başkan Kulluk, transfer çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ve beraberindeki heyet, Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyelerine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yer alan kulüp idari binasında gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başkan Hilmi Kulluk’un yanı sıra Başkan Yardımcıları Celalettin Yılmaz, Zahir Renklibay, As Başkan Mehmet Günbaş ve Kurumsal İletişimden Sorumlu As Başkan Recep Çınar hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, tek düşüncelerinin Atiker Konyaspor’u marka haline getirmek olduğunu, bunun için de herkesten ve her kesimden destek beklediklerini söyledi.

Atiker Konyaspor’un şehir için önemli bir kurum olduğuna dikkati çeken Başkan Hilmi Kulluk, transfer çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. 

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ise Konya basını olarak her zaman takımın yanında olduklarını, bundan sonra aynı şekilde takıma katkı vermeye devam edeceklerinin altını çizdi. 

Konyaspor’a gerçekleştirilen ziyarete TSYD Konya Şube Başkanı Dönmez’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Mehmet Yenikaynak, Tolga Durmaz, Mürsel Çetin, Burak Taşpınar ve üye Hüseyin Turgut katıldı.

Başkan Dönmez günün anısına Başkan Hilmi Kulluk’a plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.