Konyaspor Başkanı Transferle İlgili Net Konuştu

Konyaspor Başkanı Transferle İlgili Net Konuştu
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, transfer çalışmalarıyla ilgili net konuştu. Diouf ve Thiam transferi ne aşamada, Miya ile yollar ayrılacak mı? Sorularına açıklık getirdi. Kravets ve Abdülkerim İle ilgili son durum ne, Zuta Davasına Yönelik Ne Yapacaklarını Açıkladı.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, transfer çalışmalarıyla ilgili net konuştu.

Diouf ve Thiam transferi ne aşamada, Miya ile yollar ayrılacak mı? Sorularına açıklık getirdi.

Kravets ve Abdülkerim İle ilgili son durum ne, Zuta Davasına Yönelik Ne Yapacaklarını Açıkladı.

Özgökçen, Konyaspor Kayacık Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi, takımla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

İki Transfer Daha Yapacağız. Miya İle Yollarımızı Ayıracağız

 

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, kadroya forvet ve kanat oyuncusu transfer edeceklerini açıkladı.

Başkan Özgökçen “ Şu anda eksik mevkiler için transfer çalışmalarımız sürüyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Ancak biz hata yapmak istemiyoruz. Doğru oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Çok sayıda oyuncu teklif ediliyor. İncelememiz detaylı bir şekilde devam ediyor. Takımımıza uyum sağlayacak futbolcuyu arıyoruz. Biraz zaman alıyor. Çalışmalarımız hızlandı, yakında sonuç alacağız. Kanat transferini forvetten daha önce bitirmeyi planlıyoruz” diye konuştu. 

İsmi gündemde olan Mame Diouf içinde açıklamalarda bulunan Başkan Özgökçen “ Diouf ile ilgilenmiyoruz. Thiam transferinden ise vazgeçtik. Yabancı kontenjanını açmak için de Farouk Miya ile yolları ayırmayı düşünüyoruz” dedi.

Kravets ile ilgili olarak ise “Artem Kravets şuanda takımımızın sözleşmesi oyuncusu” diye konuştu.

 

Abdülkerim İle Sözleşme Uzatacağız

 

İç transferde ise Abdülkerim Bardakçı ile sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Başkan Özgökçen” Kendisi ile de sözleşme imzalayacağız. Satmayı da şuanda düşünmüyoruz” diye konuştu.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Süreyye Ege sezonu hakkında ise Futbol Federasyonundan cevap beklediklerini belirterek “ Süreyya Ege sezonu hakkında TFF’den cevap bekliyoruz. TFF’nin gündeminde başka bir isim olduğunu öğrendik. O isim olmazsa bizim teklifimizi ciddi şekilde düşünmeye başlayacaklar” diye konuştu.

 

Zuta Davasında Para Cezası Ödeyeceğiz

 

Başkan Özgökçen Zuta konusunda ise Konyaspor kulübünün para cezası ödeyeceğini ifade ederek “Leonard Zuta, geçmiş dönemde kulübümüzü parasını temin edemediği gerekçesiyle şikayet ettiği için para cezası ödeyeceğiz” diye konuştu.

 

Bayrak Kampanyasına Destek Bekliyoruz

 

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen “Bayrak As” kampanyasının devam ettiğini hatrı sayılır bir desteğin oluştuğunu ifade ederek, “Kampanyanın gidişatından memnunuz ancak tüm Konya’nın bu kampanya destek olmasını bekliyoruz” diye konuştu. Özgökçen kampanyaya destek olanlara da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.