Konyaspor Basket İddiasını Sürdürüyor!

Konyaspor Basket İddiasını Sürdürüyor!
Konyaspor Basketbol, zirve yarışı veren Sigortam.net’i 82-83’lük skorla devirerek çok önemli bir galibiyete imza attı ve 2 maçlık mağlubiyet serisine son verdi. Yeşil-beyazlılar, ligdeki galibiyet sayısını 8’e çıkartarak play-off iddiasını sürdürdü.

Konyaspor Basketbol, nefesleri kesen maçta zirve yarışı veren Sigortam.net’i 83-82 mağlup ederek, çok önemli bir zafere imza attı.

Basketbol Erkekler 1. Lig 14. hafta maçında Konyaspor Basketbol, evinde Sigortam.net’i 83-82 mağlup ederek iki maç sonra galibiyetle tanıştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Konyaspor Basketbol, etkili savunmasına rağmen ilk çeyreği 16-14 geride tamamladı. 2. çeyrekte bu kez oyuna ortak olan yeşil-beyazlılar, soyunma odasına son salisede Myles Mack’ın üçlüğü ile 31-31’lik eşitlikle girdi.

Konyaspor, üçüncü çeyrekte de rakibine karşı iyi bir direnç gösterdi. Özellikle Merthan Mutlu ve Mert Çevik ile sayılar bulan Potanın Kartalları, final bölümüne de 57-57’lik eşitlikle girdi.

Mücadelenin son periyodu oldukça yüksek tempoda geçti. İki takım da özellikle hücumdaki etkili oyunları ile üst üste sayılar buldu. Maçta son sözü Mayls Mack söyledi. Son saniyelerin nefes kestiği maçta genç oyun kurucu serbest atışlardan Konyaspor’u 83-82 öne geçirmeyi başardı. Bu sonuçla ligdeki sekizinci galibiyetini alan yeşil-beyazlı ekip averajla altıncı sıraya yükseldi ve play-off iddiasını sürdürdü. Maçtan sonra yeşil-beyazlı oyuncular, galibiyeti kendilerine desteklemeye gelen taraftarlar ile doyasıya kutladılar. Konya temsilcisi, 15.hafta maçında deplasmanda Pizza Lazza Harem’e konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.