Konyaspor Basketbol Ankara’da Güç Deneyecek

Konyaspor Basketbol Ankara’da Güç Deneyecek
Hafta sonunu izinli geçiren Konyaspor Basketbol, çalışmalarına dün Konya'da devam etti. Yeşil-beyazlılarda çalışmalar bugün de sürecek. Konyaspor Basketbol yarın yapacağı idmanın ardından ise yine özel turnuvaya katılmak üzere Konya’dan ayrılacak

BASKETBOL Süper Ligi’nde mücadele edecek AYOS Konyaspor Basketbol, kısa tatilin ardından lig hazırlıklarına yeniden başladı. İstanbul’da özel turnuvaya katılan ve buradan 1 galibiyet, 1 yenilgi ile dönen yeşil-beyazlılar, özel maçların ardından 2 günlük izine ayrıldı. Hafta sonunu izinli geçiren Konyaspor Basketbol, çalışmalarına dün Konya'da devam etti. Yeşil-beyazlılarda çalışmalar bugün de sürecek. Konyaspor Basketbol yarın yapacağı idmanın ardından ise yine özel turnuvaya katılmak üzere Konya’dan ayrılacak. Temsilcimiz, 16-17 Eylül'de Ankara’da Türk Telekom’un ev sahipliğinde düzenlenecek olan Yaşar Efe Turnuvası’nda mücadele edecek.

 

TÜRK Telekom'un geçen yıl yaşamını yitiren Yalçın Efe adına düzenlediği turnuvasının programı belli oldu. Basketbol Süper Ligi’nden dört takım, yeni sezon hazırlıklarını Türk Telekom Yalçın Efe Turnuvası’nda sürdürecek. Türk Telekom’un ev sahipliği yaptığı turnuvanın ilk gününde 16 Eylül Cuma günü saat 14.30’da Beşiktaş ile Ayos Konyaspor Basketbol karşılaşacak. Günün ikinci maçında ise saat 17.00’de Türk Telekom ile Büyükçekmece karşı karşıya gelecek. Turnuvanın programı şöyle: 16 Eylül Cuma: 14.30 Beşiktaş-Konyaspor Basketbol, 17.00 Türk Telekom-Büyükçekmece, 17 Eylül Cumartesi: 14.30 İlk günün mağlupları (Üçüncülük), 17.00 İlk günün galipleri (Final).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.