Konyaspor Basketbol Samsun’a Bileniyor

Konyaspor Basketbol Samsun’a Bileniyor
Konyaspor Basketbol’da gözler ligin 19. haftasında sahasında oynayacağı Samsunspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlılarda hazırlıklar yeni başantrenörü Engin Gençoğlu yönetiminde devam ederken, parola mutlak galibiyet olarak belirlendi

MİSLİ.com Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde son haftalarda düşüşe geçen Beysu Konyaspor Basketbol’da gözler ligin 19. haftasında sahasında oynayacağı Samsunspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip, önceki gün yaptığı çift antrenmanla 11 Şubat Cuma günü oynanacak zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Ligde dördüncü sırada yer alan yeşil-beyazlı temsilcimiz, zirvede yer alan Karadeniz ekibini mağlup ederek hem moral bulmak, hem de zirveye yaklaşmak amacında. Yeşil-beyazlı ekip, mücadeleyi kaybetmesi halinde normal sezonu şampiyon tamamlama şansını oldukça zora sokacak.

 

KARŞILAŞMANIN öneminin farkında olan Beysu Konyaspor Basketbol, taraftarının da desteğini arkasına alarak mücadeleye mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Lider Samsunspor, şu ana kadar oynadığı 18 karşılaşmada 14 galibiyet ve 4 yenilgi aldı. Öte yandan Beysu Konyaspor Basketbol’da başantrenörlük görevine getirilen Engin Gençoğlu da resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra önceki gün akşam yapılan idmanda takımının başında yer aldı. Konyaspor Basketbol bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Konyaspor Basketbol-Samsunspor mücadelesi yarın saat 18.00’de Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanacak ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı yayımlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.