Konyaspor Basketbol’da Engin Gençoğlu Dönemi

Konyaspor Basketbol’da Engin Gençoğlu Dönemi
Yeşil-beyazlı temsilcimiz, başantrenörlük görevi için Engin Gençoğlu ile anlaşma sağladı. Gençoğlu’nun yardımcılığını Sinan Çambel yapacak. Ayrıca temsilcimizde Okan Çevik’in ardından yardımcı antrenör Cüneyt Erden ile de yolların ayrıldığı duyuruldu

BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Beysu Konyaspor Basketbol, başantrenörlük görevi için Engin Gençoğlu ile anlaşma sağladı. Süper Lig’i hedefleyen yeşil-beyazlı temsilcimizde yeni dönem başlıyor. Yeşil-beyazlı ekip, başantrenörlük görevi için Engin Gençoğlu ile anlaşma sağladı.

Dev Kartallar’da Antalya Güneşi yenilgisinin ardından Okan Çevik ile yollar ayılmış, Mamak Belediyespor maçına ise yardımcı antrenör Cüneyt Erden yönetiminde çıkılmıştı. Mamak mağlubiyetinden sonra Cüneyt Erden'le de devam edilmemesi kararlaştırıldı.

Erden ile yollar karşılıklı olarak ayrıldı ve emekleri için teşekkür edildi. Engin Gençoğlu’nun yardımcılığını ise yıllardır aynı çatı altında görev yaptığı Sinan Çambel yapacak.

PINAR Karşıyaka’daki yardımcı antrenörlük görevinden ayrılan Engin Gençoğlu’nun bugün Konya’ya gelmesi ve resmi imzayı atmasının ardından da akşamki idmanda takımın başında olması bekleniyor.

Yıllarca Ufuk Sarıca’nın yardımcılığını yapan genç koç, başantrenör olarak Fethiye Belediyespor’u da 2. Lig’den 1. Lig’e çıkarmıştı. 1997 yılında Pınar Karşıyaka altyapısında antrenör olarak göreve başlayıp daha sonra profesyonel takımda 2005 yılına kadar çalışan Gençoğlu; Halil Üner, Murat Didin, Ergin Ataman, Mete Bababoğlu, Ahmet Kandemir ve en son Ufuk Sarıca'nın yardımcılığını yaptı.

Tirespor, Bostanlıspor ve Fethiye Belediyespor gibi takımlarda ise başantrenörlük görevini üstlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.