Konyaspor Basketbol’da Hedef 3’te 3

Konyaspor Basketbol’da Hedef 3’te 3
Konyaspor Basketbol, deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediye maçının hazırlıklarına devam ediyor. Fikstür olarak rahat bir döneme giren yeşil-beyazlılar, Akhisar ile birlikte Gemlik Basketbol ve TED Ankara Kolejliler maçını kazanarak seri yakalamak istiyor

BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Beysu Konyaspor Basketbol, deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediye Basketbol maçının hazırlıklarına devam ediyor. Çalışmalarına önceki gün Başantrenör Engin Gençoğlu yönetiminde başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, dün yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü. Konyaspor Basket bugün ise taktik çalışması gerçekleştirecek. 16 takımın yer aldığı ligde, Manisa Büyükşehir Belediyespor, 16 galibiyet ve 5 yenilgi ile averajla bu hafta da zirvede yer aldı. Aynı galibiyet sayısındaki Samsunspor ise averajla ikinci sırada yer aldı. Sahasında rekorlara sahne olan maçta Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı 118-108 mağlup eden Beysu Konyaspor Basketbol, dördüncü sıraya yükseldi. 14 galibiyet ve 7 yenilgisi bulunan Dev Kartallar, fikstür olarak nispeten rahat bir döneme girdi. İstikrarsız bir görüntü çizen Konyaspor Basketbol, kalan haftalarda üst üste galibiyetlerle seri yakalamak amacında.

 

YEŞİL-beyazlı ekip, 6 Mart Pazar günü deplasmanda galibiyetsiz son sırada yer alan Akhisar Belediye Basketbol’a konuk olacak. Konyaspor Basketbol, bir sonraki hafta sahasında Gemlik Basketbol, daha sonra da deplasmanda TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak. Bu maçları kayıpsız geçmek isteyen Engin Gençoğlu’nun öğrencileri, 25. haftada taraftarının önünde oynayacağı zorlu Ormanspor maçına forma bir şekilde yüksek moralle çıkmak amacında. Dev Kartallar’da bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Yurt içinden yerli transferi kapalı ancak yurt dışındaki yerliler ve sözleşme imzalamış boşta olan oyuncular transfer olabiliyor. Yeşil-beyazlılar, oldukça dar olan bu pazarda kendisine uygun isimleri kadrosuna dahil etmeyi planlıyor. Nijeryalı pivot Derek Ogbeide’nin yerine yabancı bir pivot alınması da gündemde. Ayrıca temsilcimizde bel spazmı geçiren ve tedavisi süren deneyimli oyun kurucu Can Altıntığ, bu hafta da takımdaki yerini alamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.