Konyaspor Basketbol’da Rota Mersin

Konyaspor Basketbol’da  Rota Mersin
Konyaspor Basketbol, cumartesi günü deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılarda bu maçın hazırlıkları devam ediyor. Temsilcimiz kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmeyi hedefliyor

BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Beysu Konyaspor Basketbol, 20. hafta maçında önümüzdeki cumartesi günü deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılarda bu maçın hazırlıkları önceki gün başlarken, çalışmalar dün de devam etti. Konyaspor Basketbol çalışmalarını hafta boyunca sürdürecek ve cuma günü ise Mersin’e giderek maç saatini bekleyecek. Geçtiğimiz hafta evinde lider Samsunspor’u mağlup ederek yeniden zirveye tutunan yeşil-beyazlı temsilcimiz, orta sıralarda bulunan Mersin engelini geçerek Samsun galibiyetini taçlandırmak ve zirveye bir adım daha atmak istiyor.

 

KONYASPOR Basketbol’a lider Samsunspor karşısında son saniyede galibiyeti getiren basketi atan yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli oyun kurucusu Can Altıntığ, “Hedefi Süper Lig olan Konyaspor’da yazacağımızı umduğumuz hikayede yerim ve payım olsun istedim” dedi. Şampiyonluk yarışı hakkında konuşan deneyimli oyun kurucu, “Ligde şampiyonluk yarışında Manisa, Sigortam.net, Samsunspor ve biz diğerlerinden öndeyiz ama burada hiçbir maçın favorisi yok. Her rakibe saygı göstermek zorundasınız. Büyük olasılıkla lig çok yakın bitecek, şampiyon belki de son hafta belli olacak. Play-off'larda ise basketbol daha da sertleşecek ve çok heyecanlı maçlar olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.