Konyaspor Basketbol’da Tempo Yüksek!

Konyaspor Basketbol’da Tempo Yüksek!
Konyaspor Basketbol, iç sahada oynayacağı Bornova Belediyesi Karşıyaka maçının hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizde idmanlar yoğun tempoda geçerken, camia galibiyet için kenetlendi

BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Beysu Konyaspor Basketbol, 21. hafta maçında konuk edeceği Bornova Belediyesi Karşıyaka müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor. Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda Başantrenör Engin Gençoğlu yönetiminde yapılan antrenmanlar yoğun tempoda geçiyor. Yeşil-beyazlılarda hazırlıklar bugünkü idmanla devam edecek. Kartallar yarın yapacağı çalışmanın ardından da kampa girerek maç saatini bekleyecek. Konyaspor Basketbol’da parola galibiyet olarak belirlenirken, yeşil-beyazlı yönetim ise taraftarlara seslenerek, “Zorlu maçta tribünlerin dolmasını bekliyoruz. Bornova maçında taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız olacak” açıklamasında bulundular.

 

ÖTE yandan ligde normal sezonun bitimine 10 hafta kalırken, Beysu Konyaspor Basketbol, son dönemde aldığı yenilgilerle Süper Lig’e doğrudan yükselmek adına avantaj kaybetti. Oynadığı son 8 karşılaşmada 5 kez mağlup olan yeşil-beyazlı ekip, zirve yolunda ağır bir yara almıştı. Temsilcimizin Süper Lig’e doğrudan yükselmesi adına kalan 10 mücadelenin tamamını kazanması, rakiplerinin ise en az 3 yenilgi alması gerekiyor. Ligde 15 galibiyet ve 5 yenilgi alan Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor ise zirveyi paylaşıyor. 16 takımın yer aldığı ligde 30 haftalık normal sezonu zirvede tamamlayacak takım direkt olarak Basketbol Süper Ligi’ne yükselecek. Konyaspor Basketbol, ilk sırayı alamaması halinde sezonu ikinci sırada tamamlamaya çalışacak. Yeşil-beyazlılar, ikinci sırayı alması halinde play-off turunun tüm etaplarında saha avantajına sahip olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.