Konyaspor Beşiktaş Maçıyla Çıkışa Geçmeyi Hedefliyor

Konyaspor Beşiktaş Maçıyla Çıkışa Geçmeyi Hedefliyor
Yeşil-beyazlılar, bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Beşiktaş karşısında puan ya da puanlar alarak düşme hattından kurtulmayı ve çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Konyaspor, zorlu Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlamak üzere. Yeşil-beyazlılar günü tek idmanla değerlendirdi. Anadolu Kartalı yarın gerçekleştireceği taktik antrenmanıyla birlikte hazırlıklarına nokta koyacak ve havayoluyla İstanbul’a giderek kampa girecek.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş ile 19 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Fahrudin Omerovic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman; koşu, ısınma ve çabukluk çalışması ile başladı.

Yeşil-beyazlılar, şut çalışması ile antrenmanı tamamladı.

Anadolu Kartalı yarın gerçekleştireceği taktik antrenmanıyla birlikte hazırlıklarına nokta koyacak ve havayoluyla İstanbul’a giderek kampa girecek. Konyaspor’da sarı kart cezalısı Marlos Moreno ve sakatlığı geçmesine rağmen henüz tam hazır olmayan Adil Demirbağ dışında eksik bulunmuyor. Ligdeki 7 maçlık galibiyet hasretine geçtiğimiz hafta Ankaragücü karşısında son veren yeşil-beyazlılar, bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Beşiktaş karşısında puan ya da puanlar alarak düşme hattından kurtulmayı ve çıkışa geçmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.