Konyaspor Büyük Camia

Konyaspor Büyük Camia
Konyaspor’un başarılı futbolcusu Sokol Cikalleshi, “Galatasaray maçı sonrası soyunma odasında birbirimize galibiyet sözü vermiştik. Konyaspor büyük bir camia, Karagümrük galibiyetini taraftarımıza hediye ediyorum” dedi

KONYASPOR’un başarılı futbolcusu Sokol Cikalleshi, Karagümrük maçı sonrasında yaptığı açıklamada galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini söyledi.

Karagümrük karşısında 2 gol birden atarak yıldızlaşan ve iyi bir futbol sergileyen Arnavut futbolcu açıklamasında şu sözlere yer verdi. “3 puanı aldık, çok mutluyuz. Bazı maçlarda güzel oyun ve üstün performans sergilememize rağmen bunu galibiyetle taçlandıramıyorduk. Geçtiğimiz hafta son dakikada yediğimiz golle mağlup olduğumuz Galatasaray maçı sonrasında soyunma odasında takım olarak kenetlendik ve her şeyin buradan başlayacağını konuştuk, takım olarak birbirimize galibiyet sözü verdik”.

 

“FATİH Karagümrük maçında takım olarak gerçekten çok iyi bir performans sergiledik. Bu galibiyeti bizi her zaman destekleyen taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Uzun süredir taraftarımızdan mahrumuz, onlar bizim on ikinci oyuncumuz. Son dönemlerde onların eksikliği ile maçlara çıkıyoruz, ancak bizlere sosyal medyadan her zaman desteklerini veriyorlar. Bu yüzden onlarla gurur duyuyoruz. Geçtiğimiz sezon son iki hafta kala ligde kalmayı garantilemiştik, bu sene Fatih Karagümrük galibiyetiyle bu durumdan daha erken kurtulduk diyebilirim. Konyaspor büyük bir camia, galibiyeti taraftarımıza hediye ediyorum”.

Bugüne kadar 32 maçta forma giyen 32 yaşındaki golcü futbolcu, bu maçlarda 8 kez gol sevinci yaşarken, 3 de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.